...

Följ min blogg med Bloglovin :)

fake it

ja då har man varit till rosso med mamma, god mat var det iallafall! Nu funderar jag vad man ska hitta på ikväll, de är ju söndag så det händer knappast så mycket men kanske bio? Funderar på dendär bad teacher, tittade trailern och den verkade helt bra, kanske något att se? Men nu ska jag städa lite och sånt, ha det bra!



har någon kanske sett den som vill berätta om den är värd att se?

mot rosso

nu ska jag till rosso med mamma och äta, bajbaj!


blääää

hejsan, varit hos linus & vid calzone men jag for hem en stund för att byta kläder o vila lite, känner mej lite halvkonstig.. Men ska väl ligga på soffan en stund och lyssna på musik så kanske jag känner mej bättre, ha det bra!


hos linus

hejsan, nu sitter jag vid linus med ganska mycket folk & funderar vad man ska hitta på ikväll. Men nu ska jag gå och socialisera mig till vardagsrummet, ha det bra!

bajbaj

nu for jag till linus, hejdå!


latmask

hejsan, har ennu inte orkat släpa mig till brändö, får väl ta det imrn i stället.
Nu ska jag ringa nån för jag orkar inte sitta här inne nåmera, ha det bra!


tv tittas

hejsan, nu har jag duschat, lekt lite med kameran och nu tittar jag på supersize vs superskinny kids. Ska tittat klart tv och sen ska jag hem till brändö och hämta lite kläder, så ha det bra!


böh, min tumme ser cp ut .__. 

kommentar

Emma om gomorgon:
varifrån köpt du din kamera ?:)


duvet dendär fotobutiken där i stan, typ mittemot hs-centers baksida :)

gomorgon

hejsan, nu har vi vaknat och jim for just, och nu sitter jag och tittar på top model england :)
Men jag ska hoppa i duschen, ha det bra!




:)

hejsan, jag & jim kom just hem, vi har varit till sockerfabriken och tittat, lite småläskigt nog joo.
Men nu ska vi titta simpsons & sen kanske ta natten, gonatt!

jenni ft. jim

hejsan, nu sitter jag med jim och tittar tv, helt mysit nog! Vi väntar på att visson, kevin & emmi kanske ska komma till stan så ska vi väl se var alla andra är, så de blir väl en helt lugn fredags-kväll :)
Men nu ska vi väl titta faily guy, ha de bra!



svanarna jag fotade i går, dom gillade mej inte för dom väste när jag stod så nära ^^

fredag

hejsan, nu har jag varit till halpa halli och handlat, tänkte ju först gå till citymarket men lat som jag är orkade jag inte gå dit, nåja men fick med mig hem redbull, cokis vanilj (?), mjölk & mikronpizza, yepyep. Men nu ska jag ringa nån och se vad som händer & sker, ha det bra!



nami ^^

it was just a dream

hejsan, linus har varit hit en stund, vi satt nog mest och pratade, nu har jag duschat & ätit och nu funderar jag vad jag ska hitta på, de är ju fredag men de händer väl knappast så mycket.
Men nu måste jag springa till citymarket för jag måste köpa mjölk & så vill jag ha en redbull, meeen ha de bra!


bildbomb

domhär bilderna beskriver min dag, enjoy!




















böö

hejsan, nu har jag lagat mat till nisse & adde så nu är alla glada och mätta, haha :) Nu ska vi väl släpa oss ut nånstans, de är ju endå fint väder, men ha det bra!



gomorgon

hejsan, nu har jag vaknat och funderar vad jag ska hitta på, skulle ha lust att fara på bio på dendär nya harry potter men har inte ens sett 6an eller den första delen av 7an ennu, haha. Men får se, måste hoppa i duschen nu och sen ringa nån och se vad som händer, ha det bra!


ikävä

jag har varit ute en stund med domdär vanliga töntarna, helt roligt nog men ackes mopo mår knappast så bra haha! Meen jag ska nog gå och sova nu så jag orkar imrn, gonatt på er!


what is love?

hejsan, nu sitter jag hemma med adde för jag skulle snabbt hem efter kameran men lämnade fast vid datorn .__. Men vi ska väl släpa oss mot abc här småning om, vi väntar bara på resten av töntarna :)
Men här kommer lite bilder från idag, ha det bra!








mot uniparken

hejsan, ska väl börja släpa mig mot uniparken och ta en par öl med lite folk, mysit nog joo :)
Nåja men bloggar väl kanske sen när jag kommer hem, ha de bra!



jag ♥ min kamera

va ska man göööraaa?

hejsan, nu har jim farit och jag sitter och funderar på vad jag ska göra, måste väl hem efter mopon för mamma hade tydligen fått igång den som tur :) Man skulle nästan kunna dra sig mot stranden, verkar vara helt skönt väder nog. Nåja men jag måste väl se vad jag hittar på, ha det bra!
här kommer lite random bilder från igår!





jenni ft. emmi & jim

hejsan, nu sitter jag med emmi & jim och tittar på how i met your mother, helt mysit nog :)
Idag har de väl inte hänt nåt speciellt, varit till abc med heidi & emmi och höll på att skratta som fan när heidi sjöng så underbart, haha! Nåja men bloggar kanske mer senare, ha det bra!


jenni ft. emmi

hejsan, nu är emmi här och vi funderar vad vi ska göra, kul då min jävla skitmopo inte startar så man känner sig helt handikappad .__. Men kanske man skulle gå ut en stund och fota, men ha de bra!


howie day - collide

hejsan, nu har jag varit med emmi till stan köpte en tröja & 2 par bhn :)
Nu har jag lekt lite med min söta kamera så nu kommer ett par bilder!




tröjan jag köpte, från H&M

emmiiii ♥

happyface

nu är kameran inhandlad, de blev en nikon 3100 18-55vr jag är så jvla glad :)
emmi är påväg hit för hon ska lära mig lite hur man fotar för hon har lite mera erfarenhet än mig med det här med kameror, men jag bloggar mer senare ha det bra!


en sånhär blev det ♥ googlebild

snart får jag min efterlängtade systemkamera <3

hejsan, nu har jag vaknat & duschat och ska snart och leta en systemkamera med mamma & mommo och sen säkert och äta någonstans. Nåja men måste väl börja sminka mig, ha de bra!


i let it fall, my heart

hejsan, nu har nisse & adde varit här en stund vi har tittat på tv & typ druckit te, helt mysigt nog :)
Imrn blir det väl inhandlas av en kamera & sen och äta nånstans med mamma o mommo, har ingen aning ennu hurudan kamera men de får jag väl se, kanske en canon eos eller nåt? Men nu ska jag nog gå och sova, gonatt!  


sovit bort hela dan, awesome ...

hejsan, nu har jag vaknat för ett par timmar sedan och tittat på tv med adde som är här för han skulle hämta sin mopo och nu är väl jim & vicke på väg hit. De blev ingen kamera för mig idag för jag orkade inte stiga upp, haha ... Men imrn blir det väl nog att fara och köpa en, men ni ska ha det bra!



höhö åkte lite häftig bil från konfirmationen igår :)

chillas

hejsan, nu har vi varit på skribaträff vi uniparken och nu är jim, adde, paldanius, bakarin, matilda, nicke, nisse, riippa & sabina här på typ "efterfest", helt mysigt nog joo. Men nu ska vi dricka lite mer och se hur det här slutar, ha det bra!


jättesöta ♥

kommentar

- om tää musiikki on mulle elämää suurempaa:
hurudan kamera får du? :)

hödu ja vet inte riktigt ennu, de får jag se imrn :)

tää musiikki on mulle elämää suurempaa

hejsan, så nu är man konfirmerad, har varit i brändö och ätit smörgåstårta och kaka och fått jättelite pengar, 2 halsband och typ bestick och sånt annat, fick inte så mycket p.g.a att jag fick en lägenhet över sommaren och en systemkamera som jag förhoppningsvis får imrn :)
Men nu ska jag städa lite mera för det kommer lite folk hit på kaffe så ha de bra!
här kommer lite bilder från idag, enjoy!





even the wrong words seem to rhyme

hejsan, jag har färgat vissons hår för hon och emmi var på besök, så har jag varit och ätit på subway och nu har jag sovit en stund tills adde ringde och väckte mig, haha. Men nu ska jag väl se om jag ska sova vidare eller om jag ska socialisera mig lite, så ha de bra!


honey

hejsan, har varit till ungdomsbyrån och kompleterat lite uppgifter så jag blir konfirmerad, sen for jag hem för att väcka jim som låg och sov och nu for jim just så jag ska väl gå i duschen och kanske släpa mig till stranden om jag orkar, vi får se vad jag hittar på, men ha det bra!


3 ord, dra åt helvete

hejsan, nu har viki fari och nu sitter jag och har tråkit och väntar på jim, vet inte vad vi ska hitta på ikväll far väl kanske ut en stund, ingen aning? Nåja men kanske man hittar på nåt, men ha de bra!


and thats why i smile

hejsan nu har jag & viki varit på stan och nu är viki här och vi ska dricka kaffe, det här fick jag inhandlat:



björn borg parfym från kicks för 16.90
rimmel foundation från anttila för 9.95
lumene solpuder från kicks för 15.70
puderborste från H&M för 2.95

till stan med sötviki

Nu mot stan med viki, ska inhandla smink & parfym, ha det bra!



topp från H&M
byxor från carlings

you can try and try you cant beat me

hejsan, nu har jag varit till hälsostationen med mamma och fått ett salmonella intyg men jag fick ingen medicin för hon menade att mina ögon inte ser så farliga ut så det räcker med om jag typ kokar vatten och sköljer dom med det. Men nu ska jag hoppa i duschen och sen stan med viki, ha det bra!


fuckin' awesome

hejsan, nu har jag vaknat druckit en kaffekopp och pratat med mamma och nu måste jag till hälsostationen för jag har typ ögoninflammation, great ... Nåja men här kommer en liten outfitbild, nu ska jag till hälsostationen, ha det bra!


tröja lindex
byxor carlings

kommentar

bbibs om la la la la thats all i hear you saying:
Fick du ha me din dator ti lägre? :o

nää men int märkt dom ju då jag va på datorn på natten :D

en massa söta bilder

här kommer bilderna på den bästa skribagruppen alskat 4 ♥ enjoy!























<3

hejsan, nu har jag tittat på film med jim och han for just så nu funderar jag seriöst på att gå och sova för jag är så jävla trött, nåja men ska se vad jag hittar på ha det bra!


la la la la thats all i hear you saying

hejsan, äntligen hemma! De var nog roligt på skribaläger men fan va de är skönt att vara hemma, har hämtat tvn till lägenheten men dom jag kommer hit kom jag på att jag glömt tv & digibox kontrollerna, blondimoument...
Jag har just dammsugat *stolt* och nu ska jag släpa mig mot butiken, men jag lägger ut bilderna från skriban när jag har tid, ha det bra!


en härlig känsla

hejsan, nu är har vi haft andakt och vi fick vara vakna lite länger en normalt för att de är sista dagen och imrn slipper man hem, skönt!
Imrn har jag mycket att göra, jag måste dammsuga och torka golvet i lägenheten, handla mat, föra tvn till lägenheten och säkert 1000 andra saker som jag inte kommer på just nu ... Idag har det faktist varit en riktit mysi dag, brun har man blivit iaf! Men nu ska jag se om jag orkar smyga iväg till matilda och elins rum eller om jag ska gå och sova, men jag bloggar mer imrn och då kanske de kommer bilder på lägenheten bara jag har städat, men gonatt på er!


gammal bild


kommentar

Anonym om this aint a miracle:
röker du?

ja tyvärr

this aint a miracle

hejsan, är så jävla fitti på människor som tror att jag inte kan nåt, att jag inte kan lära mig nåt de kan jag väl förfan visst de bara jag vill! Ursäkta svordomarna men jag är sådär halft förbannad, orsaken är för lång för att skriva men det är inget intressant. Nåja imrn är det sista dagen, som tur, jag är så trött på det här stället du måste sova 11 vakna 8 och gå 5000 kilometer för att röka, jag menar vittu ni måst skämta med mej, men vad gör man inte för en lägenhet och en ny kamera, hah ..
Men jag ska datanörda mej en stund och sen kanske dra prisonbreak eller nåt, men anyway ha det bra!


dont hate the player, hate the game

hejsan, idag har väl varit helt skoj, solat lite och sånt men längtar hem till lägenheten och friheten, haha.
Men är ju inte många dagar kvar och jag har faktist inget viktigt att säga, så gonatt!




hahah de där är så jävla roligt, måste ju lägga nåt när jag inte har nån fin bild

ironic

hejsan, ååh usch vad jag hatar det här stället, man känner sej så jävla inlåst ska försöka smita till emmas rum men de går ju inte riktit när det sitter en gammal tant och stirrar in i vår koridor ... Men de är ju inte så länge kvar så kanske man överlever, haha. Men nu ska jag försöka fara till emmas rum, ha det bra!


en typ 2 år gammal "jättesöt" bild på mej

dator time

hejsan, nu sitter jag i rummet och nördar dator med adde och linus ligger och gnäller på olivias säng, haha!
Idag har det väl varit helt okej, de var besöksdag så mamma och syster kom och hälsade på. Nu ska vi nörda en stund till sen ska vi på andakt och sen sovatime, haha great ...
Nåja men ni ska ha de bra iaf!



haha, adde & jag

dag 3 avklarad

hejsan, dag 3 på skriban avklarad! Olivia ligger och sover så jag ska väl kanske smyga mot matilda & elins rum, de är så tråkit att sitta själv .__.
Nåja men hör väl av mej mer imrn, ha det bra!



haha bästa låten ever :D

i could watch you forever

hejsan, nu har jag suttit och pratat med anna & emsi en bra stund och nu ska jag väl börja sova, kanske ...
Skoj då man fyller då ens facebook-profil är fullspammad med "grattis" men mitt mål är att skriva tack till alla, och jag så tråkit är det på skribaläger, haha!
Nåja men jag ska väl ta natten, gonatt på er!


WOOHOOO

GRATTIS TILL MEJ PÅ MIN 16-ÅRSDAG!


grattis till mej om 39 minuter!

hejsan, nu är det sovtime, haha yeah right! Nåja men de har varit helt mysig dag, vi har haft lektion, sen någå lekar och bastu & simmning, men nog fan längtar jag hem och dom gillar inte att jag går ut och "går" höhö!

Hade sån jvla lust idag på dan att bara packa mina saker och fara här i från, de var så fans tråkigt men vad gör man inte för en kamera, haha! Men nu ska jag och olivia prata skit, vänta på att nattvakten gått bort och vänta i 40 minuter på att jag fyller 16 grattis till mej snart! Men ha de bra!




vittu tää on perseestä

hejsan, nu sitter jag i min ensamhet och nördar facebook medans olivia sover, helt awesome då ens dyngsrytm är upp åt helvete så de slutar väl med att jag sitter på datorn hela natten medans alla andra sover sött, great!
Men man får väl antagligen dygnsrytmen i skick av att vara på ett sånt här "koncentrationsläger" haha.
Jees men ska nörda mig en stund och sen försöka sova på nytt, gonatt igen!


...

så ligger man här då i dom här äckliga sängarna och ska sova fast de är ennu ljust därute, greeeeeat ...
Hoppas resten av veckan går snabbt, men nu måste jag sätta bort datorn för jag vill inte att dom tar den för då blir det ett helvete, så gonatt på er!

awesome

hejsan, nu har vi ätit kvällsmat och varit ute på "iltalenkki" med matti & olivia, snart är det kvällsandakt och sen blir det sovtime, jee ... Ovanligt att gå och sova 11 då man annars somnar typ 8-9 tiden på morgonen, höhö.
Nåja men bloggar väl mer innan jag går och sover, ha det bra!


skribaläger

hejsan, nu sitter jag vid alskat med min kära skribagrupp de har nog varit helt okej hittills, men att vara här en vecka känns lite bläääää ...
Nåja men jag måste slita mej från datorn och gå och "umgås" lite med dom andra, ha det bra!


kommentar

Anonym om 04.49:
vafö hatar du matti? o du har ur bra blogg btw :)

för att han o acke kom hit när jag var på väg att gå o sova, o int hatar jag han påriktigt bara lite :)
oj tack!

mot alskat

hejsan, nu är jag duschad & sminkad och nu väntar jag på linus, så ska vi dra iväg på ett läger med gud, jesus & den heliga anden, skitskoj ... Nåja man blir ju konfirmerad iaf så får man ju sin efterlängtade kamera :)
Men jag ska kolla så jag har med allt, ha det bra!


hahah

okej jag orkar inte sova ennu men jag hittade en söt bild på matti & crisu från i går, haha sori jag bara måsta!  


You are A cinema I could watch you forever

hejsan, kom just hem till brändö tänkte att jag sover här i natt så mamma får väcka mig imrn så jag inte försover mig ^^. Nåja ser inte direkt framemot en vecka med gud, meeen kanske blir det bättre en vad man förväntat sig.
Men nu ska jag titta lite how i met your mother och sen krypa ner under täcket och hoppas på att jag blir sjuk, jag har faktist lite ont i halsen joo men gonatt på er!


gomorgon

hejsan, har just vaknat brevid tjockismatti som tar upp hela sängen och nu funderar vi vad vi ska äta, nåja nog hittar vi väl på nåt. Idag måste jag packa för imrn ska jag på skriba läger, smugglar nog med datorn dit, höhhö.
Mjo men nu måste vi äta nåt, ha det bra!


pringleeeeeeeeeees

hejsan, nu har jag & visson varit till shell och köpt pringles så nu ska vi sitta och fläska oss, haha! Nåja men ha de bra!


visson häär hej:>

japp hej, jenni tyckt ja sku gäst blogga lite medans hon äntligen fick lyft på röven å gick i doschin , to sådär en timma , men no e hon sööt för de:> , finns väl int så myki mer ti sei , vår kväll e nu int riktit planerad så..
 have a nice day everybody!



Dagens råd från mei!: till er alla som läser o. kör mopo/vespa med short o. topp eller t-paita , INGEN SMART idee , ingen fiin syn efteråt om ni sku råk fall omkull , (int hlr fast man har långbyxor o. huppare)


jenni ft. visson

hejsan, nu sitter jag här med visson och vi har just varit och ätit på subway, gott! Nu blir det väl att hoppa i duschen och sen hitta på nåt, men bloggar väl mer senare, ha det bra!


höhhö sött!

sweeeet

hejsan, nu for matti & crisu till abc med min mopo för att inhandla chips, mf, mjölk & limsa, hoppas de inte tar så länge ^^. Men jag knäppte en söt bild på dom innan dom for, enjoy haha!



hahah gullit!

jenni ft. crisu & matti

nu har jag lagat mat och alla är mätta & glada, varsågod matti & crisu :)


on the first page of our story, the future seemd so bright

hejsan, kom just hem och nu ska jag laga mat åt mina "älskade" vänner crisu & matti som är på väg hit, hah ..
Nåja men bloggar väl mer sedan, ha de bra!


sött med inbakad fläta ^^

nobody knows

nu blir blir de glass vid dallas med sebulis, namnam!


jenni ft. linus

hejsan, nu har jag varit och ätit på amarillo med mamma, de var nog gott men usch vad man blir mätt.
Nu är linus på väg hit, vi ska och handla och panta en massa flaskor från helgen. Jees men nu kom linus, ha det bra!


i keep on dancing on my own

gomorgon! Nu ringde mamma och väckte mig så nu ska jag snabbt fixa mig och sen ska jag & mamma äta på amarillo, namnam! Mjo men jag har lite bråttom, bloggar mer sedan, hejsvejs!


uuuurgammal bild ^^

i hate this part right here

hejssan, jag har varit och simmat med sebulis & crisu sen var jag, sebulis, crisu, matti & adde till abc en sväng, skojskoj. Men nu ska jag nog gå och sova för imrn ska jag och äta med mamma, så gonatt på er!


beat it

hejsan, kom just hem har varit till abc med dom här vanliga fjantarna :) Nu ska jag väl kaaanske hitta på nåt om jag orkar, ha det bra!


04.49

hejsan, klockan är 04.46 och nisse & adde for för en stund sedan och nu är matti & acke på väg hit, matti jag hatar dej ..... :) Nåja men vad kan man jag vaknade ju endå 00.15 så inte så lätt att sova, haha! Mjo men jag ska kasta ner nykeln till dom, ha det bra!


hauskaa ...

gomorgon! De var åminne i går då, helt skoj var de nog (tror jag) nåja man vakna med ont i foten och blåmärken över hela kroppen, mysigt! Nåja sitter med visson & kevin och funderar på i går, men nu borde vi kanske äta nåt, ha det bra!
 

I got a feeling

hejsan, nu har jag varit till minimani med systeryster och nu är emmi på väg hit, hon ska diska åt mej (A) och sen ska vi laga mat, vet inte vad vi lagar men de blir väl nog någå bra. Men nu måste jag städa undan lite innan folket börjar komma, ha det bra!


böhö, sött!

on the edge of breaking down when no ones there to save you

hejsan, kom just har varit en sväng till abc med matti, adde, sebbe & crisu. Usch va de är kallt att köra mopo och de här ska föreställa sommarlov? Nä usch men nu ska jag äta nåt, ha det bra!


töntar mej med dom vanliga

hejsan, sitter i min lägenhet med linus, crisu, sebulis, adde & matti och fjantar oss. Imrn är de åminne, blir väl chillas här före med ganska passligt med folk. Men nu ska vi väl hitta på nåt, ha det bra!


popeda - ukkometso

hejsan, nu har jag o viki färga håret blev nog helt bra, lite gult men de hoituu med silvershampo.
Men jag skulle måsta fara till brändö en sväng efter min bas till högtalarna och lite kläder, så men jag bloggar väl mer senare, ha det bra!


chillas

hejsan, nu sitter jag hemma med viki & vi ska färga håret. Vi har varit på stan med visson och jag köpte en topp från H&M och hårfärg, men jag hittade inget nytt till åminne .__.
Men nu ska vi dricka en kopp kaffe och sen börja färga håret, ha det bra!


yeah i talk shit just deal with it

gomorron! vaknade just av att en präst ringde åt mej, hon pratade alldeles för snabbt så jag har ingen aning om vad hon ville, men de var antagligen nåt om skriban. Idag måste jag till stan, eller jag bor i stan men, jag måste och köpa nåt nytt till åminne.
Men nu ska jag koka kaffe, ha det bra!

 
 
 

livet är ett spel och jag fick nitlotten

hejsan, sitter ensam och tråkar men nu är crisu på väg hit och hålla mej sällskap :)
Imrn måste jag och köpa nåt nytt till åminne för det är ju skumdisco på fredag, kanske skoj? Nåja men jag ska kasta ner nyklarna åt crisu, ha det bra!


jenni ft. sebulis, adde & matti

hejsan, nu har vi varit vid matilda & nu sitter jag här med matti, sebulis & adde och vi ska snart fara och hämta mat. Men nu ska vi vänta på crisu & sen ska vi börja släpa oss mot milano, ha det bra!

äntligen!

hejsan, äntligen fick jag min mokkula så nu blir jag mer aktiv med mitt bloggande pånytt!
Var just till stan med mamma, jag fick min mokkula och en radio och nu kom jag hem för att väcka matti som ligger och sover på min säng, haha. Men nu måst jag fara till butiken och handla mat, ha de bra!


myyysit

hejsan, nu har vi vari i baljon och simma ett par gånger, myyysit! Men jag och sebbe ska väl börja fara men jag bloggar direkt jag får tillgång till en dator, ha det bra!


vid vissons villa

hejsan, sitter vid vissons villa och jag har inte bloggat på ett par dagar för jag har inget internet i min lägenhet ennu .__. Men måste fara efter en mokkula nånstan i från på måndag. Helt mysit att ha en egen lägenhet i 2 månader, lägger nog ut bilder hur den ser ut bara jag får internet.
Men nu ska vi chilla, ha det bra!



kommentarer

- om im dancing like i am the only one:
hur har du råd med en ägen lägenhet? var jobbar du? :)

nå mamma betalar halva hyran och så jobbar jag på waahu, de är nån telefonförsäljningfirma :)

sabina om im dancing like i am the only one:
Oj va bussit fö dig!! supergulli e du också =)

joo de ganska skoj, tack! :)



RSS 2.0