skolan

hejsan, nu sitter jag i skolan och väntar på att vår lärare  har talat klart så vi slipper hem, är så jävla trött då man har varit i silveria restaurangen i 7 timmar, men hör av mej sen, ha det bra!

I got it

hejsan, har varit i skolan, vi lagade minipizza & mockarutor och sen hade vi hygienpass x4. Nu har jag ätit lite och nu ska jag väl bara lata mej, men jag bloggar senare igen ha det bra!


Good Feelin


I dont know if I make it, but watch how good I fake it

hejsan idag har jag
- varit i skolan, vi gjorde typ inget vettigt förutom att sluta 1 och en halv timme för tidigt
-gått till stan & sen hämtade linus mej därifrån
-varit vid euromarket och fotat när william och ett par andra skeittade
- varit med linus och köpt ett spel och sen varit ute med dom vanliga
nu ska jag lyssna på musik och sen tar jag natten, så gonatt!


jag saknar sommaren :(:(

Your fuckin' kidding me

hejsan idag har jag
-varit i skolan, vi lagade mat & fjantade oss
-varit till föregångarna
-fått veta att vår hund kanske måste avlivas ...
-varit till skeittihallen med william, crisu, tommy, riippa & joel
-vari vid st1 med linus, sebbe, nisse & patte
nu ska jag dricka nåt, tvätta tänderna & sen ta natten så gonatt på er!


jomen gonatt!

hejsan, nu har jag färgat håret och är nog fortfarande blond :) sen var jag ute en stund och nu har jag fixat en ny header, den är nog bara tillfällig tills jag får lite bättre bilder men jag var så trött på den gammla, och om den inte syns för er så tryck på F5 så borde den synas, annars har jag gjort nåt fel .__. Men nu ska jag ta natten, så gonatt på er!


maanantai

hejsan, idag har jag vari i skolan, sen körde jag jättestressad hem tog mina danskläder på 2 sekunder o så förde mamma mej till kipinä, när jag dansat klart hämtade mamma mej och vi for till minimani för att köpa hårfärg, så nuuu ska jag färga håret så ha det bra!


Vanlig söndagskväll

hejsan, nu har jag varit ute med domdär vanliga och det hände nu inte precis nåt speciellt. Men nu ska jag gå och sova så jag orkar vakna imrn för jag ska med crisu och äta till dallas innan vi far till skolan för vi börjar ju först 12.20, jo men gonatt på er!

Tumblr_lr9ljni0zm1qaay1oo1_500_large

Vanlig söndagskväll

hejsan, nu har jag varit ute med domdär vanliga och det hände nu inte precis nåt speciellt. Men nu ska jag gå och sova så jag orkar vakna imrn för jag ska med crisu och äta till dallas innan vi far till skolan för vi börjar ju först 12.20, jo men gonatt på er!

Tumblr_lr9ljni0zm1qaay1oo1_500_large

Jomen gomoron

hejsan, min helg var helt okej men igår mådde jag inte så bra därför bloggade jag inte, haha! Jaa imrn är det skola igen då men som tur börjar man ju först 12.20 och det gör jag varje måndag denhär perioden, skönt! Men nu ska jag gå i duschen, ha det bra!

Quotes-366_large

fest kanske?

hejsan, nu sitter jag hos erkki, typ "fest" här, hejdåååå å

FREDAG

hejsan, nu har jag varit i skolan och sen med mamma till image wear för att inhandla ett par obeskrivlit fula skor som jag ska ha i köket i skolan ... Nu ska jag vänta på att mamma har lagat maten klar, sen ska jag äta och seeen ska jag hitta på nåt, så ha det bra!

316328_2371266679174_1175721325_2967521_4492563_n_large

You dont know anything about me

hejsan, nu har jag varit ute med folket och sen med sebbe till abc, och en lååång omväg hem, skoj! Nu ska jag gå och sova så jag orkar imrn, gonatt!

Tumblr_lrxygxkzzz1r21980o1_500_large

Life is about learning to dance in the rain

hejsan, idag har jag varit i skolan, vi provsmakade sider & lonkero och sen for vi på studiebesök till fondis, fontana & el gringo. De var nog helt mysigt förutom att man måste gå från skolan i ösregn men som tur hade jag med mej mitt rosa snobben paraply, haha! Men nu ska jag dricka en kaffekopp med mamma, och sen kanske hitta på nåt men ha det bra!


kommentar

Emelina om Hupsista ...:
Har du förästen fått skriba bilden, alltså där vi e alla?

noup, ja fick aldri någå såndä så att man kuna beställ de så ja fick inget :)

Helg? Nu? SNÄLLA?

Gomoron, vaknade för ca 5 minuter sen av min underbara mamma som står och skriker åt mej, underbart! eller så int ... Nu ska jag släpa mej ur sängen till duschen, så kanske jag blir lite piggare och slutar se ut som en zombie, joo men ha det bra!


en sån jättegammalbild på mej & venttu bjuder jag på!


Hupsista ...




här är förresten väldigt försenade bilder från min konfirmation
hanna, emma, matilda, elin, jag & olivia ♥

...

Hejsan, nu har jag varit ute med dom vanliga, hände inget speciellt typ drack en cokis & åt en muffins vid st1. Nu ska jag gå och läta fram min underbara hostmedicin för nu är man förkyld och har hosta igen ... Men ha det bra!


min fasters söta kissu!


But I have grown to strong to ever fall back in your arms

hejsan, idag har jag varit i skolan helt chill dag men lite för många koppas kaffe, haha! Sen var jag & linus till GW-galleria för att hitta ett par vanliga tygskor åt mej men dom jag ville ha kostade ca. 100 euro och det går nog mommo inte med på ... Men nu ska jag kanske baka muffins om jag orkar eller bara lata mej, men ha det bra!



Gomoron!

hejsan, nu har jag duschat, sminkat mej och fönat håret och snart kommer linus efter mej och ska föra mej till skolan, jeees men ha en bra dag!


Hyvää Yötä!

Tumblr_lru5w2xj4n1qkbon3o1_400_large
beskriver mej perfekt!

I bet it sucks to be you right now

hejsan, idag har jag
- inte varit till skolan
- istället varit och ätit pizza med william
- varit med william & tommy och tittat på när dom skeitat
- varit ute med lite allt möiligt folk och sånt
och nu sitter jag här hemma, har lagat ansiktsmask och nördar facebook, men nu ska jag sådär småning om skölja bort ansiktsmasken och nej jag tänker inte lägga ut en bild på mej när jag har ansiktsmask för man ser ju sjuk ut och kanske koka en tekopp, så ha det bra!


Hyvää yötä!

hejsan, nu har jag varit ute en stund men linus, sebulis & matti. Jag och sebulis var och körde lååååånt bort från civilisationen, haha! Imrn ska jag inte till skolan jag har inga kläder att ha i köket så jag får inte vara med på timmen så de lika bra att stanna hemma, men nu ska jag börja sova så gonatt på er!


en bild från när jag var med nisse nångång för länge sen och fotade änder

Train - Drops of jupiter

hejsan, jag har varit i skolan, på stan med maria & kim, till föregångarna och på en härli danslektion! Nu ska jag bara chilla och sen ska jag väl fara ut en stund, så ha det bra!


Måndagsmorgon

hejsan, vaknade och var just i duschen och man skulle nog bara kuna krypa ner i sängen på nytt, ingen lust att fara till skolan ... Men nu ska jag gå och sminka mej o välja kläder, ha det bra!




Gönatt!

hejsan, nu har jag varit ute en stund med linus, crisu & riippa vid shell och sen for jag o linus till katukeittö och äta och nu är jag hemma och ska börja sova sådär småning om för jag är ganska trött så gonatt!

Tumblr_lrmxr3vwzb1qmb9cwo1_500_large
hahah!

It's been a long time since I came around

hejsan, igår var en helt bra kväll, orkar inte berätta haha! Nu latar jag mej och spelar gitarr och idag tror jag inte att jag orkar sätta foten utanför dörren låter alldeles för jobbigt ... Men nu ska jag vänta på linus som ska komma hit och vi ska lata oss tillsammans, ha det bra!


Sit back down were you belong

Hejsan, nu har jag druckit kaffe med jakke och suttit och diskuterat en bra stund, nu ska jag gå i duschen och sen börja hitta på nåt, så ha det bra!


lätt bästa låten gaga har gjort!

Lördag!

hejsan, jag har varit och ätit med linus och nu väntar jag på jakke som ska komma hit på en kaffekopp, sen vet jag inte vad jag ska hitta på men det orkar jag inte fundera på just nu, nu måste jag lägga på kaffe, ha det bra!


Im not yours anymore

hejsan, kom just hem efter en riktit bra fredagskväll! Först var jag ute med dom vanliga en liten stund, sen for jag till abc med heidi, annika & kim, därifrån ut och kör en stund i stan och sen skulle vi föra hem 2 stycken från matkis men det sluta de med att jag & heidi satt hemma hos en av dom och spelade kort, haha! Nåja men nu ska jag sova, är helt sjukt trött så gonatt!


random gammal webcam bild

Fredag!

hejsan, nu har jag sminkat mej och ska snart fara ut & idag får man vara ute länge och sova länge, skönt med fredag! Jess men ha en bra fredagskväll!



I skolan

hejsan, nu sitter jag i skolan och vi har datatimme, räknade just mina frånvarotimmar och det var 57 fucking timmar! Känner mej faktist lite misslyckad, haha! Men nu ska jag nörda dator, ha det bra!


Gonatt på er!

180807_141114329285229_108369309226398_247834_2619141_n_large


15092011

hejsan, idag har jag :
- farit 2 timmar för tidigt till skolan för jag trodde det var onsdag .__.
- gått till shell från skolan för att vänta på crisu
- varit i skolan och därifrån på besök till Radisson Blu, O'malleys & Fransmanni
- varit och ätit på subway med crisu, kim, maria & alex
- druckit en cappuchino på Waynes med alex
- städat ur min klädskrubb och fört lite kläder åt emma som hon ville ha :)
- varit på stan med blom & alex

så nu sitter jag hemma, nördar datorn och funderar vad jag ska göra imrn men nu ska jag kanske titta på tv eller nåt, ha det bra!


hjälp mej?

ska beställa ett par skor men jag kan inte bestämma mej vilka skor som är snyggare, lämna en kommentar om vad ni tycker tack!

Nelly  Shoes - Lucinda                              Nelly  Shoes - New Dolores
bestlutsångest!

Some people need a highfive. In the face. With a chair

hejsan, min dag i punkter, blir lättast så. Jag har
- varit i skolan och tagit skolfoto och druckit typ 5 koppar kakao
- varit med mommo på stan för att hitta ett par nya skor men det blev en mössa istället
- inte varit på dansträning för mitt knä jävlas med mej
- varit ute med sebbe, hannes, linus, anton & matti

Nu ska jag börja ta natten, så gonatt på er!
här kommer en bild på mössan jag fick inhandlat idag, vero moda 12.95


GONATT!


Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma


jepp

hejsan, nu har varit på stan en stund för att hitta en topp tills imrn för vi har skolfotografering och för att hålla blom sällskap. Nu ska jag bara chilla framför datorn, ha det bra!



jag fick med mej hem en topp & sminkborttagningsmedel

fan va de regnar

hejsan, nu sitter jag i skolan med william o väntar på att de ska sluta regna, fan om inte de regnar hårt! .__. Nåja men nu ska vi väl nörda dator och hoppas på att de slutar regna, ha det bra!

Dont hate the player, hate the game

hejsan, nu har jag varit vid shell med lite folk, vi satt mest och pratade. Nu ska jag nörda dator, ha det bra!


bildbrist, som vanligt då

dance dance

hejsan, kom hem från kipinä för en stund sen, idag var det streetjazz som gällde och jätterolit var de! Men nu ska jag ta det lungt en stund och kanske fara ut om det slutar regna, så ha det bra!


låten är sönderspelad, jagvet. Men titta på musikvideon om ni inte sett det, dom dansar skitcoolt!

koulussa

hejsan, nu sitter jag i skolan och har datatimme, och efter denhär timmen slutar vi, som tur! Efter skolan ska jag gå in till stan till föregångarna, och efter det ska jag fara hem en stund och 16.15 har jag dans! :) Men hör av mej när jag kommer hem, ha det bra!

So starting today, I'm breaking out of this cage

hejsan, nu har jag varit ute en stund med pojkarna och nu ska jag börja ta natten så jag inte försover mej imrn och så jag orkar dansa :) Joo men gonatt på er!


I keep on dancing on my own

hejsan, nu har jag varit ute en stund med domdär vanliga, men jag for hem för jag mår inte så bra. Men jag fick mej anmäld till dans i allafall, det blev streetjazz & showjazz denhär gången :) Jep men nu ska jag söka skor, ha det bra!

Tumblr_ln2d30osoa1qha1zdo1_500_large

Is just a lesson that we learned

hejsan, nu har jakke varit här och vi har druckit kaffe och diskuterat om allt mellan himmel & jord :) Nu ska jag bara chilla här hemma en stund och sen hitta på nåt att göra, jöö men ha det bra!


I bet It sucks to be you right now

gomoron! Nu har jag vaknat och funderar var min telefon är, jag har väl lyckats trolla bort den i sömnen .__. Men nu ska jag stiga upp och dricka nåt, och sen kommer väl jakke på en kaffe innan han far tillbax pånytt, jees men ha det bra!

51261_54961935_large

Gonatt!



jööp

hejsan, min lördagskväll var helt okej, har varit med heidi till abc, sundom och lite andra random ställen sen har jag varit till abc med linus, kevin & johan :) Men nu ska jag ut o röka med nisse & nicke, ha det bra!


lördag!

hejsan, min fredag var helt bra nog, hände inte precis nåt speciellt. Och nu har jag vaknat för en stund sen och nu ska jag börja gå i duschen såhär småning om, jepjep men ha det bra!

284755_10150246207591511_273345011510_7704513_5161753_n_large
hahaha!

i skolan

hejsan, nu sitter jag i skolan och vi har datatimme, och just provsmakade vi öl, namnam! Men nu ska jag nörda facebook, ha det bra!


hahah lite fredagshumor här hej!

friday!

hejsan, nu har jag lyckats försova mej (nått nytt?) så har jag duschat & sminkat mej och nu ska jag börja släpa mej mot skolan, skulle inte orka men som tur är det fredag, jepjep men ha det bra!

0h13z3_large

They wanna talk shit, let em talk shit, cause they talk shit

hejsan, nu har jag varit ute och idag cyklade jag faktist! Kanska roligt nog men förvirrande i början så man började söka efter handbromsarna när man skulle bromsa, haha! Jepajee men nu ska jag nog ta natten, gonatt på er!


så sånt

hejsan, kom hem från skolan för en stund sen var ganska chillas idag, började 12 såååå :)
Nu ska jag och hämta nisse och sen far vi till stan för att hålla blom sällskap och bråka med honom, haha! Jepjep, men ha det bra!


Thanks for maikin' me stronger

Hejsan, idag har jag varit i skolan, vi slutade 2 sen åt jag och mamma tortilla, sen for jag till stan för jag skulle med alex på kaffe, så vi drack kaffe vid othello och gick runt i lite butiker och tittade på en massa, han så lite plågad ut haha! Sen joinade crisu oss och efter en stund kom blom också, så vi gick runt och fjållade lite och sen for jag, alex & blom till hese för jag envisades med att jag skulle ha en kakao och vi skulle vänta på att den skulle sluta regna (vilket det inte gjorde) och sen for jag med folket en stund och nu är jag hemma, chillar & lyssnar på musik! Jep, och imrn börja man 12 och slutar 2, lyx! Men nu ska jag börja sådär småning om ta natten, så gonatt!


min fasters hund :)


svar på frågorna från frågestunden

Vad tycker du att är bra och dåliga sidor med att ha en blogg?
Nå bra sidor med att ha en blogg är väl att man får skriva av sej lite och har nåt att göra,
och dåliga sidor vet jag inte riktit?

Vilken färg skulle du färga håret om du måste, skrikande blå eller skrikande rosa?
Oj, hödu kanske nog endå rosa? Känns lite normalare än blå kanske? :)

Vad gillar du i din personlighet?
Öh kanske att jag är så öppen och har lätt att prata med nytt folk så jag är verkligen inte blyg!

Favoritklädesplagg?
Stora varma, mysiga hupparin :)

Hur ser din drömpojkvän ut?
Nå pojkvän väljer iaf jag efter personlighet, men typ blond, blåa ögon och bra kropp :)

Var vill du bo när du är stor?
Jadu, nån stor stad som typ New York, älskar stora städer med mycket folk & mycket butiker!

Favorit band/artist?
Oj, jag har så bred musiksmak och lyssnar på så mycket musik så svårt att säga,
men t.ex. Guns N Roses, Adele osv.

Bästa sommarminne?
Svår fråga, men kanske i början av sommaren då vi hade våra ABC resor typ 5 på natten
och körde vilse på nån random skogsväg, skrattade så man höll på att kvävas i pizzerior
och bara satt och chillade :)

Det var inte så mycket frågor men tack för frågorna och jag hoppas ni blev nöjda med era svar!


försenad, vittu ei taas!

hejsan, nu har lyckats försova mej igeeeen, fuckfuckfuck. Men kanske igen märker att jag varit borta ...? Haha men nu ska jag börja dra mej mot skolan och sen efter skolan ska jag till stan för jag ska på kaffe med alex, juup men ha det bra!


You are so damn weak

Hejsan, har varit lite trög idag så jag glömde helt bort att jag hade en blogg, haha! Janå idag har jag varit och ätit med mamma, mommo och mammas faster och sen for vi till GW-galleria för att titta på ett par skor, hittade nog ett par men måste fundera lite så jag fick istället med mig hem en topp och lite underkläder. Sen var jag ute med nils en stund och nu har jag rökt en kvällstobak med acke, så där var min dag! Men nu ska jag nog ta natten så man orkar med skola imrn, gonatt på er!


hittade vår klasshuppari, det står "varje dag föds en lärare så glöm inte kondomen"
haha!


I was fine before you walked into my life

Hejsan, idag har jag varit på stan med crisu en ganska lång stund fick med mej hem en vanlig svart topp, och sen till linus garage med lite folk och sen till vikinga skola fuck yeah med ennu mera folk, och vet ni vad nu tar jag natten för imrn ska jag vara duktig och fara till skolan, gonatt!


en sånhär lite småcool bild som jag knäppt i min kusins rum

till staaan

Nu for jag till stan med crisu på en kaffe, ha det bra!


It doesn't even matter how hard I try

hejsan & gomoron, skönt med ingen skola idag för våra lärare har nån "utedag" eller nåt så alla i VYI är lediga :) Sebulis och linus var just här på kaffe och nu ska jag sådär småning om med crisu och titta på kock-kläder, jööp men ha det bra!

Tumblr_lqy8csfhqx1ql5mi6o1_500_large

kan inte allt ordna sig?

hejsan, idag har man varit på dop för att se sin fjärde kusin bli döpt, han blev döpt till Miika Petteri och han var jättesöt! Sen var jag ute med folket en stund, men här kommer lite bilder från dopet, enjoy! 

 


häftig tårta hade dom beställt iaf!

alla 5 kusiner :)

min äldsta kusin, hon är väl 12 men lite pinsamt då hon är längre än mej, haha!




04092011

hejsan, nu kom jag hem och jag har varit på nån fest nånstans långt borta och sen till abc med timi, blev nog helt mysig lördagskväll för min del!
Nu ska jag data mej en stund och sen tar jag natten för imrn ska man på dop, så gonatt på er!


lördag!

hejsan, fick veta för en stund sen att pappa är i vasa så nu drar jag iväg mot mina kusiner för att träffa pappa som man inte sett på kanske ett halvt år, ha det bra!


böö

hejsan, nu har jag ätit kinamat som mommo hämtade åt mej, tack! För hon tykte så synd om mej då mamma dissade mej och for till sin pojkvän, haha. Men nu ska jag hoppa i duchen, ha det bra!


en bild jag hittade som är lite på 3 år gammal, skojiga tider var det!

i got dreams to big for this town

hejsan, kom just hem och det blev nog endå en helt lyckad fredagskväll för min del! Nu ska jag vänta på att nisse går från stan så blir det att fara ut på en tobak med han och sen tar man väl natten då, men gonatt i förväg!

Tumblr_lngeej7hg71qkbon3o1_500_large
weheartit.com

ihan vitun tylsää

hejsan, det är fredag kväll och jag sitter hemma och funderar vad jag ska göra och har tråkit, fuck my life ... Men får väl vänta så kanske de händer nå, hoppas ni har trevligare fredagskväll än mej! Just därför tänkte jag bjuda på ett par übergamla bilder på mej, enjoy haha!


   


hahah, dom bjuder jag på!


äntligen fredag!

hejsan, nu har jag kommit hem från skolan och nu blir det väl att fara och äta tortillas till mammas pojkvän, jee ... Men vad gör man inte för tortilla, haha! Äntligen fredag igen då så det blir väl att försöka hitta på nåt kul, jeep men nu ska jag ringa mamma och säga att hon hämtar mej, ha det bra!


webcam ♥

varför måst de regna?

Gomorgon, nu har jag duschat och kom just fram till att jag kommer att komma försent till skolan igen. Men nu ska jag sminka mej och sånt, ha det bra!


hahah jättesöt ...

söta bilder från mautofixas!

hejsan, nu har jag varit ute en stund med dom där vanliga. Och idag har jag varit superduktig och hjälpt linus fixa eller möjligtvis kanske skruva sönder hans mopobil, de var faktist kul och kameran var också med så här kommer lite bilder, enjoy!








observera den underbart jättesöta halaren jag hade på mej som gör att jag ser ut
som jag skulle väga 373 kg. och händerna var härligt rena efteråt!

hos linus

hejsan, nu sitter jag vi linus med hans lillasyster och jag kom just in efter att ha varit i garaget med linus & adde och lekt bilmekaniker, haha! Meeen nu ska vi väl fara ut eller nåt, ha det bra!

The quiet scares me cause it screams the truth

hejsan, nu är jag hemma från skolan och dom ringde idag från optima och jag blev inte antagen, så nu vet jag fan inte vad jag ska göra ... Meeen kanske de löser sej, typ. Men nu ska jag laga nåt att äta, ha det bra!


skolan

hejsan, nu sitter jag i skolan och vi ska svara på nå frågor men det går inte så bra då facebook kallar, nåja men hör av mej när jag kommer hem, ha det bra!

RSS 2.0