Vappen!

Med sånhär fin bild så säger jag bara GLADA VAPPEN!


When the drugs dont work no more, you get high on life

Hejsan på er! Idag har jag & maria börjat 11 och slutat 6, men det var riktigt chill! Dagen började med morgonkaffe på stan, sen med bussen mot skolan. Skolan var det där samma vanliga, servera kunder och sånt. Klockan 3 när alla andra for hem så började vi göra i ordning kaffebjudningen till 48 pers. Det kom inte 48 stycken så jag & maria blev 2 hallonpaj bitar rikare!

Efter det skulle vi gå mot gamla euromarket för att kika när wille skatade, vi lyckades gå vilse och så hittade vi blommor! Men efter många om och men hittade vi nog och där satt vi då i några timmar. Sen blev det fara iväg med linus, sebastian, maria, roope & marco och kika när ett plan skulle landa, helt coolt nog! Sen tillbringade jag resten av kvällen i motorest med maria, roope & marco! Så riktigt bra dag för min del och ett stort plus för det underbara vädret! Men nu ska jag nog gå och sova, gonatt alla!





och min dag i superfina Instagram-bilder!


söndag

Hejsan, idag har jag varit ute och kört med freddi & linus, var till abc en sväng och sedan ut med freddis brors hundar. Sen var jag och linus också ute en stund med mopedbilen. Nu ska jag bara nörda dator, sköt om er!

Lesson in Life


22.4.201212:46

Hejsan, igår var jag och kikade Cabin In The Woods med Roope, och det var nog så sjukt udda fillm så de inte sant! Den var på nåt vis endå bra, men endå inte ... Efter det snurra vi i stan en stund och sen hämtade linus mej och så for vi ut o köra med heidi. Men nu ska jag chilla bara och kanske gå och sova igen för jag kom just på att jag har sovit typ 6 timmar så ... Men jo, sköt om er!


Some die young

Hejsan, det blev ingen bio ikväll pga det super underbara vädret ... Om det inte blir sommar snart så rånar jag fan en bank och drar utomlands! Nåjo men just nu nördar jag dator och roope, linus & sebbe sitter och tittar badboys i vardagsrummet. Men nu ska jag väl kanske socialisera mig lite, sköt om er!


jag & nisse, teinipeilikuva ftw ♥


Det här måste ju vara ett jävla skämt!

Jag har alltid tyckt att Rebecka Black är helt hemsk men det här är fan 10 gånger värre, jag hoppas som fan att det är ett skämt!



VARNING! det kan mycket möiligt hända att era öron börjar blöda


så sånt jo!

Hejsan, igår diskade jag i about 6 timmar i skolan, jävla skoj ... Efter det stan med maria, anton & roope, vi gjorde inte mycket. Sen släpade jag mig hem för att äta och väntade på roope, efter att jag packat ner allt "viktigt" i min väska i ca en timme så drog vi oss mot smedsby. Efter det blev det att fara till roope, vi tittade lite på shrek och sånt jo! Nu har vi vaknat för några timmar sen och druckit moronkaffe! Ska väl sådär småning om hemmåt och är det väl bio som gäller ikväll, cabin in the woods! Men nu ska vi hitta på nåt, ha det bra ni!


bra tider!


Men var fan är sommaren?

Hejsan, idag har jag once again slavarbetat i Silveria, flippade ur några gånger och delade ut mat till 60 småbarn! Sen tenniscenter på jumppa, kom fram till att jag & maria inte är så hejsan på det här med badminton, lite synd om roope var det nog .. Sen hämtade mamma oss och så kom roope till mej, vi åt pyttipanna, tittade tv och råkade kanske somna ... Nu har jag varit och fört böcker till biblioteket, laddat mitt busskort & rökt en cigg med acke. Men nu ska jag kika lite kläder på nelly.com och sen ta natten, är så jävla slut! Men vi hoppas på bättre väder till imrn, sköt om er!


supervacker bild från min instagram från tenniscenter!


Jag litar på mig själv mer en någonsin

Hejsan, idag har jag
- "jobbat" i Silveria i nästan 6 timmar, fuckin great säger jag bara ...
- haft gymnastik eftersom jag inte klarade kursen förra perioden, och guess what? Jag cyklade fan 20 kilometer, de sjukt för att vara jag!
- gått runt på stan och inte gjort nåt vettigt, drack te med maria & roope.
- tänkt dö i brist på saker att sysselsätta oss med så jag & maria for ut och köra med freddi!

Så idag har jag alltså inte gjort något häftigt, men nu ska jag lägga mig ner och titta på tv för jag har grymt sjukt i röven av dendär jävla motionscykeln, sköt om er!


hondära saken till höger har jag umgåtts med så gott som hela dagen!


instagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagram

Ja hörni sådär btw så kan ni ju kika på min Instagram om ni vill, minns ej om jag skrivit det hit men jag heter : jjennni


Om ni orkar läsa allt är ni värda ett fuckin diplom

Hejsan på er! Idag har jag varit i silveria som jag kommer att vara i nu i dom kommande 5 (?) veckorna ... Efter det drog jag till stan, gick runt med Maria en bra stund, köpte dendär underbara adidas tröja och dreglade på lite annat ... Sen bestämde jag sådär spontant att jag ska ha ennu 2 till hål i öronen så det blev att ringa till roope så jag skulle ha nån att hålla i handen, glöm inte att jag är ju sjukt rädd för sånt där men det gick nog riktigt prima, och snyggt som fan blev det! Så nu har jag 5 hål i öronen så nu får det nog räcka! Nästa projekt är väl då piercing i navel & tunga!

Sen traskade jag & roope till citymarket för att köpa mina rosa hörlurar och sen därifrån hem till mig för att kika klart Storm Warning, ganska äcklig men helt ärligt så sög den ganska så hårt ... Sen dissade roope mig så jag pratade med mamma och nu har jag varit ute med freddi en bra stund, var runt och kikade till en massa ställen som typ munsmo hamn, jag visste inte ens att dom hade en hamn?! Men nu ska jag småning om krypa ner under täcket, sköt om er!
10 points till er som orkade läsa allt!

OCH HÄR HAR NI I STORT SETT MIN DAG I BILDER





för idag har jag köpt ...



idag fick jag inhandlat skullcandy hörlurar och en adidas tröja (?)
lagade också 2 till hål i öronen men blogg.se slutade sammarbeta när jag skulle ladda upp bilderna ..


They're just dreams, turn them to reality


mac miller ♥


Life on the edge, Im dangling my feet

Okej, den här bloggen håller på att gå under, rekordlite läsare ... Men iallafall så har jag inte gjort så mycket speciellt denhär helgen i går tittade vi Halloween 1&2, och så tittade jag och roope början till Storm Varning men vi blev för trötta. Idag har jag inte gjort något vettigt, bara latat mig. Men nu ska jag titta på amazing race, ha det bra!


skolastantränut

Hejsan på er, idag har jag "jobbat", slavarbete m.m på Silveria, lika skoj som alltid dåä ... Sen drog jag och maria oss till stan för att äta något litet, blev 2 vårrullar, det är nog alldeles för gott! Klockan 4 tog vi bussen till simhallen där vi tillbringade dom kommande 4 timmarna, 2 timmar gym och simmade nästan i 2 timmar också. Riktit roligt nog förutom 3 blattar som stirrade på oss varenda gång vi gick förbi, dom var gamla nog att vara min pappa ... Ja fydå, sen var jag ute och körde med freddi en bra stund, för han var snäll nog att hämta mig & maria på simhallen så vi inte behövde gå! Men nu ska jag sova, gonatt på er!





sånadär passligt söta bilder från min Instagram!


Visst skiter jag i dig men inte i mig

Hejsan, jag har varit ute och kört med freddi i mååånga timmar, roope var ju också med en stund! Nu har jag just ätit bröd med coleslaw sallad, helt gott nog! Men nu ska jag krypa ner i sängen för imrn är det barnarbete som gäller och sen möjligtvis gym om nån är snäll nog att joina ... Jo men gonatt på er!




tänkt att ni ville se en sånhär supervacker bild på mig & adde när vi firade linus för jag har precis inga andra vettiga bilder så ni får va nöjd!


Jag dansar men jag känner ingenting alls

Hejsan, idag har det varit en helt jobbig skoldag i Silveria som mest bestod av barnarbete, som vanligt dåä ... Sen for jag på kaffe med linus och nu har jag suttit hemma i några timmar, lyssnat på musik och bara chillat. Nu ska jag fortsätta lyssna på Veronica Maggio och kanske fara ut och gå eller nåt, ha det bra ni!

Ja och för den "anonyma" som undrade vem jag ska på mötley/weekend på så, mötley blir det väl nisse, jakke & mou. Och weekend vet jag inte riktit ennu! :)


daaaaaaaaaaaamp

Hejsan, nu har jag varit på en 2 timmar lenkki med anton. Nu ska jag kasta ut datorn genom fönstret och misshandla något för såhär fitti har jag inte varit på gud vet när, ha det bra ni!


Instagram

Sådär ja! Nu har också jag Instagram, hittills 1 bild!
Jag heter: jjennni


för vi alla älskar ju webcam ...


Allting blir bättre med tiden

Hejsan, lite trög på bloggandet men vad kan man? Igår var jag och kollade American Pie på bio med roope, sebulis & anton. Riktit jävla skön film säger jag bara, om ni inte redan har sett den så ska ni göra det!

Idag har jag då vaknat ganska sent men endå så jävla skönt att få sova för en gångs skull! Nu har jag suttit hos jakke och diskuterat en massa med honom och olivia, och gott kaffe har han, de säger jag bara! Efter det blev det köra hem sådär halvt livrädd för att falla, men det gick nog bra. Men nu ska jag fixa en Instagram åt mej för nu äntligen har det kommit till Android! Jo men nu ska jag försöka, berättar sen vad jag heter, sköt om er!


Jag är uppe bland molnen och hittar inte bort

Hejsan på er, kom just från jobbet och man känner sig ganska så slut efter 5 timmars sömn och 8 timmar jobb. Idag tror jag faktist att jag inte ska göra mycket, är så jävla slut! Men nu ska titta på Harry Potter och äta godis för det här är ju typ enda dagen på året jag "får" äta godis, men ni ska ha det bra!


sup och svälj, trevlig helg!

Hejsan, idag har jag varit på min systersdotters kalas, grattis till Linnéa som fyllde 3 år! Gud vad tiden går fort, snart är man ju 80 år och sitter i en gungstol och stickar sockor till barnbarnen ... Idag ska jag väl inte göra mycket, är så jävla trött och imrn är det jobb 9:00 som gäller, 8 timmars dag. Längtar bara till jag får min lööön! Men nu ska jag väl dra på mej någå kläder och sminka mej, sköt om er!


Frukost & kondomköpas!

Hejsan, idag har jag ätit frukost på Astor med klassen, sen gick jag & maria till några butiker och sen vidare till adam & eva. Efter 2 timmar grävande och lite gråt & mycket skratt, hittade vi en väska till mej! Efter det traskade jag & maria till lidl, vi köpte kondomer och skämde ut oss rejält vid kassan. Nu har vi suttit hos maria en stund och kommit fram till att kondomerna faktist smakade helt okej och färgen var rätt så söt den också, hahaha! Men nu ska vi fjanta oss och göra skoluppgifter, ha det bra!
hahah extremt sött!

några sanningar om mig

Bara för att min blogg är tråkig så varför inte? 
6 sanningar om mig:

1.
Jag pratar hela tiden, jag skämtar inte. Längsta vad jag har varit tyst i vaket tillstånd är väl ca. 5 minuter?
2. Jag får superlätt ångest över småsaker som måste göras, men den försvinner lika lätt!
3. Jag skulle vilja färga håret brunt, men jag vågar inte!
4. Jag skulle vilja bli mycket smalare tills det är dags att dra på sig bikinin, men vem vill inte det?
5. Jag älskar piercingar & tatueringar, så snyggt men då man är nålrädd så är man ...
6. Jag har världens grymmaste tandläkarskräck! För några år sedan skulle dom söva ner mig för att lappa några hål i tänderna, men sövningsmedlet var ju förstås en spruta, gissa vem som sparkade tandläkaren mellan benen?


Hands up and touch the sky

Hejsan, jo jag lever nog ennu, är bara otroligt lat! På lördag var det jobb och sedan släpade jag & crisu oss till arttu där det var helt tillräckligt med folk, helt okej nog! På söndag sov jag faktist heeela dagen, bara för att jag hade sovit så dåligt hela veckan. Idag har jag gått omkring som en jävla zombie i skolan, väntade bara på att skulle börja dregla på köpet?

 Sen blev det stan en liten stund och sen tyckt mamma att jag skulle komma hem och äta, nisse kom med så vi satt och tryckte i oss maletköttsås & potatis! Efter det hade jag sjukt nog så mycket extra energi att jag bakade muffins! Det blev gott iallafall, sen skrattade jag hysteriskt i ca en timme, sen hämtade freddi oss, bara ut och körde såhär, vad annat kan man nu göra på en måndagskväll? Men nu ska jag nörda dator, sköt om er!



RSS 2.0