För dig ska jag göra det 1000 gånger om

Hej på er! Idag har jag tillbringat hela kvällen med freddi, vi var till abc och åt och sånt vanligt. Jag har känt mig allmänt konstig hela dagen och just mätte jag feber och 37,6 visade det så kanske jag är påväg att bli sjuk, men det har jag inte riktigt tid med så jag får fortsätta leva normalt så går det nog om. Imrn ska jag väl antagligen och träffa maija, ska bli kul de är ju en stund sedan sist! Men nu har jag faktist planerat att gå och sova tidigt, så gonatt på er!
 
weheartit

:)

Hejsan och sorry once again för dålig uppdatering .. Dom här senaste dagarna har jag festat, varit med kompisar, paddla gummibåt mm. Jag har några bilder på allt och alla ifrån fredagen så dom dyker kanske upp här!
 
Just nu sitter jag och väntar på att det ska börja åska, precis som alla andra i hela vasa. Fast åska är ju faktist jävligt mysigt, men lite rädd kan man ju bli ibland. Men nu ska jag spela lite gitarr, sköt om er!
 
 
bild från instagram därav kvalitén

Mina nya älsklingar

 
fick en liten försenad födelsedags present av mami, som tur hade jag bokat dom på förhand annars hade dom antagligen varit slut!
 

solas & gummibåtsjakt!

Hejsan! Idag har jag blivit bjuden på dallas av linus, solat i några timmar och varit på gummibåtsjakt med sebbe. Så ikväll så blåste vi upp våra gummibåtar, jag & crisu i en och sebbe i den andra, det var riktigt awesome förutom att jag blev slagen med en åra, crisu bröt några tånaglar och sebbe var och skrapade fejset mot båten men annars var det kul! Så helt okej sysselsättning en tisdag-kväll :) Men nu ska jag dra mot abc med sebbe & crisu, sköt om er!
 

hej, jag är för trött för att hitta på en rubrik!

Hej på er, meningen var ju att jag skulle vakna tidigt så jag hinner sola, men det gick inte som planerat, kl 06 vaknade jag och det är ju molnigt som fan ... Känns ganska så deprimerande att för en gångs skull vakna tidigt och då är det dåligt väder, just my luck.
 
Nu är det inte länge tills jag flyttar, 19 dagar för att vara exakt. Jag ser sjukt mycket framemot att komma till en ny stad och träffa nya människor, men på samma gång är jag livrädd. Kompisar borde inte vara ett problem för mig, jag är ju annars ganska så social, men jag är rädd för att jag inte gillar utbildningen, att jag vill flytta hem igen. Så om jag inte trivs så måste jag ju försöka fixa det så att jag får gå i silveria med min gamla klass, men så hoppas jag det inte blir. + Det som kan vara aningen intressant är ju att jag börjar i en klass där iallafall dom flesta är -96, småbarn... Haha nejnej, just kidding, nog blir det väl bra det här nog!
 
Det var nog allt jag hade att säga såhär tidigt på morgonen, sköt om er!
 
 
en lite gammal bild
 

Jag längtar

Hej på er! Idag har jag varit och ätit med mami till rosso, helt okej! Efter det så tvingade linus med mig till stan för att han skulle ha en huppari, och efter många om och men så bestämde han sig :) Sen träffade jag och linus sebbe & crisu en stund, sen har jag tillbringat hela kvällen med freddi och nu tror jag nog att jag ska sova, för imrn ska jag vakna tidigt och fara och sola med maija om hon vaknar i nån vettig tid, men ni ska ha det braa!
 
 
Helt underbara skor! Och bilden är från we♥it

piercing

 
Jag antar att ni kanske är lite nyfikna på hur min medusa blev, så här är resultatet! Nu är det väl lite över 2 veckor sedan becca lagade den åt mig, och den har läkt riktigt bra och det bästa är ju att jag är supernöjd!
 

Don´t listen to a word I say

Hej på er! Jag har inte orkar blogga dom här senaste dagarna för jag har inte haft så mycket att skriva om .. Idag har jag iallafall varit till alskat med freddi och hälsat på tobbe som ennu ska vara där till torsdag, lite synd om han är det väl :) Nu skulle jag måsta äta, men vi har ingen mat här hemma som jag vill äta så det går inte så bra med mitt "äta 5 gånger per dag", fast det är ju fan onormalt ... Men nu har jag inget mer att säga, sköt om er!
 
 
shoppa & sola har jag iallafall hunnit med, toppen är från Carlings, 24,90 tror jag den kostade!
 
 

Don´t lose hope.

Hejsan! Ikväll har jag varit vi bernys och ätit glass och annars bara ut och på med freddi, sen har jag och sebbe varit ute och kört en stund med hans mauto, helt okej! Och nu sitter jag och väntar på acke som är påväg hit och vi ska kolla skräckfilm, sköt om er!
 

örhängen, lite försent

 
Det var meningen att dom här bilderna skulle dyka upp några månader sedan, men eftersom blogg.se svek mig och vägrade ladda upp bilderna så får ni se dom nu istället. + att ni kan passa på att fnissa lite åt mina minimala öron, precis som alla andra människor gör, enjoy ..
 

Mina senaste inköp

 
Topp från Gina Tricot
Topp från H&M
Tunika från Gina Tricot
Klänning från H&M

Mot abc!

Hejsan, jag höll på att dö av tråkighet men så ringde crisu och undra om jag skulle med till abc, så jo varför inte, så nu såhär spontant 3 på natten drar jag, crisu & acke mot abc, sov gott ni!
 
haha snöggt ...

You´re the closest to heaven that I´ll ever be

Hejsan! Idag har jag inte gjort så mycket, tänkte baka macarons men det fanns inte mandelmjöl i smarket så får ta det nån annan dag då jag orkar fara till en större butik och leta mandelmjöl ... Här snart ska jag väl till gigantti med freddi och titta på en såndär häftig högtalare som man lägger ner ipoden i, hoppas jag hittar nån fin :) Men nu ska jag dricka cola och kolla scrubs, ha det bra!
 

Det finns stunder man aldrig vill glömma

Hejsan! Det har nog varit en riktigt bra födelsedag, började med kaffe & kaka med några släktingar + linus. Efter det bar det av mot maija där vi tog en "birthday beer" på balkongen och pratade en massa, sen kom vi ju fram till att vi bara måst fara och shoppa, så vi traskade in till stan där jag hittade en topp och 2 klänningar, bild kaaanske dyker upp :)
 
Sen har jag tillbringat hela kvällen hos jakke med lite människor, när dom for lämnade jag kvar och vi kom såklart fram till att vi var hungriga så tack gud för att dallas finns i gerby! Så vi hämtade pizza och satt vi jakke och åt oss tjocka, jakke betalade, det var nog nästan bästa födelsedags presenten, haha! Sen släpade vi ut högtalaren på terassen, lagade på hardcore superstars, rökte några cigg och pratade om livet. Efter det spelade vi gitarr en bra stund och nu sitter jag hemma och möglar, och trött som fan är jag också! Men nu ska jag nog kaaanske gå och sova, gonatt på er!
 
 

I´ll be up up and away

Hej på er! Bloggen står ganska stilla just nu men idag har jag iaf luggit hemma med underbar migrän, när det blev aningen bättre så for jag ut med freddi och nu sitter jag och väntar på nisse. Imrn fyller jag 17 hela år, känns lite onödigt skulle vara aningen roligare om man fyllde 18 men nej, ett år kvar då ... Men positiva är ju att nu är det bara ett halvt år tills jag får börja ta bilkortet! :) Men nu ska jag lägga in lite ny musik på ipoden, sköt om er!
 
haha jag & maija efter några timmar sminkande, ni ska nog inte ta de så seriöst!

snart mot malax

Hejsan! Vaknade här för en stund sen och jag känner mej dödstrött ... Men det blir nog bara att släpa sig upp ur sängen, för snart ska vi till malax på födelsedagskalas, jag längtar efter smörgåstårtan som min syster brukar göra *dregel* .... Men nu ska jag klä på mig och sminka mig, sköt om er!
 
tyckte att den här bilden är passande ... höhö

So I won´t let you close enough to hurt me

Hej på er! Jag överlevde fredagen den 13, men jag har varit lite skraj hela dagen ... Idag har jag varit och shoppat med mamma, jag hittade en parfym och 2 par bhn, så otur i shopping hade jag iaf :( Efter det så har jag varit ut och på med freddi & mathias hela kvällen, och nu sitter jag hemma och har spelat gitarr en bra stund och nu sitter jag och lyssnar Birdy - People Help The People helt underbar röst har hon! Men nu borde jag kaaanske börja sova, för imrn ska jag på kalas till malax, så gonatt på er!
 
instagrambild, därav den superhärliga kvalitén ...

Svaren till frågestunden!

1. Vad gör du helst en sommardag då du är helt ledig? - Jag umgås med mina kompisar, solar och kanske shoppar lite
2. Tycker du om nån? - Ja det gör jag väl :)
3. Vad har du för framtidsplaner? - Flytta till Pargas, gå klart skolan där, satsa på musik på sidan om och fara ut i världen
4. Har du alltid varit blond? - Nej, har haft rödbrunt nångång länge sedan och svart en period
5. Vad är det värsta du vet en person kan göra? - Hmm, antagligen trycka ner andra människor för att höja sitt eget självförtroende.
6. Ångrar du nåt du gjort? - Kanske att jag inte fick så bra betyg från högstadiet, men gjort är gjort, sånt kan man inte gå omkring och fundera på!
7. Har du växt upp sen högstadiet? - Ja det har jag väl, jag har mognat som person och kommit fram till att livet inte är en lek.
8. Hur många paket röker du om dagen? -Haha, kanske ett halvt paket om dagen
9. Dina 5 bästa vänner? - Dom som står mig närmast vet nog vem dom är, jag klarar nog inte av att välja 5 :)
10. Bor du med din mamma eller ensam? - Jag bor nog med mamma, men hon har ju en pojkvän så hon spenderar mycket av sin tid där
11. Åminne eller Solf? - Känns nog som jag börjar blir för gammal för båda två, men Åminne är nog lätt bättre en Solf!
12. Om du skulle börja en sport, vilken? - Dansat har jag ju gjort i 3 år, inte så aktivt hela tiden men det är en sak jag önskar att jag skulle orka och ha tid med!
13. Motionerar du ofta? - Nej det gör jag nog inte, cyklar ju emellan åt men är annars en ganska så lat person, iaf på sommaren, haha
14. Äter du nyttigt/onyttigt? - Något där emellan antar jag, jag äter ju inte godis eller skräpmat varje dag men jag tänker heller inte påstå att jag äter nyttigt
15. Hur är det mellan dig och Linus? - Vi är nog kompisar ennu, vi börjar ju bråka lätt då vi har varit så mycket med varandra men vi kan endå inte bryta kontakten helt eftersom han har varit så stor del av mitt liv dom här senaste åren, och han är den som alltid finns där för mig vad som än händer.
16. Är det nåt mellan dej & Tobbe? - Ja kaaanske .. :)
17. Kan du visa bilder på några av dina favoritplagg? - Förlåt Fia men jag orkar inte just nu, kan slänga in det nån annan dag!
18. Vad ser du mest och minst framemot att börja i ny skola? - Mest ser jag väl framemot att komma till ett nytt ställe och lära känna nya människor, minst ser jag framemot första dagen då jag inte känner någon och inte kan stället så bra ...
19. Butikerna du shoppar mest i från? - Carlings, H&M & Gina Tricot
20. Vart skulle du helst resa om du fick välja? - New York tror jag!
21. Vad är ditt drömyrke och tror du att du kommer att jobba med det nångång? - Mitt drömyrke är nog nåt med musik och jag hoppas verkligen att jag kommer att få jobba med musik i framtiden!
22. Vill du gifta dig och ha barn? - Gifta mig är jag inte så säker på att jag vill göra, men barn vill jag nog ha nångång i livet.
23. 3 saker du absolut inte klarar dig utan? - Musik, kompisar & kläder
24. Vad hade du i medeltal när du gick ut högstadiet? - Om jag inte minns helt fel så 6.9 tror jag
25. Hur gammal var du när du förlorade oskulden? - 13

Tack till er!

Nu avslutar jag frågestunden, svaren kommer imorgon tack för frågorna!
 

6 sanningar om mej

1. Jag tål inte om människor stavar eller säger fel, t.ex. "gamlare", och vissa kan blir smått störda då jag bara måste rätta dom ...
2. Jag lärde känna min pappa först när jag var 5 år.
3. Jag pratar hela tiden, ibland blir det antagligen jobbigt för dom som umgås med mig ofta, haha!
4. Jag vill väldigt gärna har brunt hår men jag är livrädd för att det inte ska passa ...
5. Jag tittar i princip aldrig på film ensam, för jag ser inga nöje i det?
6. Jag kan inte röra i tejp, klistermärken + att jag inte kan öppna brev för jag tål absolut inte att röra i det där limmet eller vad man ska kalla det, alltså usch ...
 

onsdag morgon, och jag kan inte sova

Hejhej! Just nu visar klockan 08:45 och jag är vaken, det är nog ganska ovanligt för att vara jag ... Tisdagskvällen spenderade jag med linus, sebbe & freddi, var en sväng till abc och sen tittade jag, linus & sebbe nån film. Efter filmen var slut så bestämde jag mig för att övernatta på linus soffa, mamma är ju inte hemma och jag är inte så förtjust i att sova ensam.
 
Linus sparkade upp mej från soffan typ halv 7 för han skulle till jobbet och han skulle föra hem mej, så tänkte jag gud vad skönt att få fara hem och sova ennu i några timma, tror ni jag har sovit nåt? Rätta svaret är NEJ. Jag har sovit typ 3 timmar inatt och ändå kan jag inte sova, så nu har jag kollat tv, ätit och väckt grannarna genom att sjunga & spela lite gitarr sådär passligt 8 på morgonen, dom älskar mej säkert ... Nu ska nog jag försöka sova en stund, ha det bra!
 
ey sådär btw så min frågestund håller ju på ennu, fan den höll jag på att glömma, några frågor till så får jag avsluta den, tack!

tisdag, tror jag iallafall

Hejsan, idag har jag vaknat sent, varit till gw-galleria med linus, fick med mig hem en huppari & underkläder. Efter det for vi till cm för att handla lite mat, och så for vi till linus för att jag skulle laga mat åt oss båda, det blev nog helt okej! Nu ska vi väl dra ut en stund, hejsvejs!
 
hahah, jag saknar nog maija lite ...

måndagmorgon

Hejsan, nu känner jag mig som jätte uttråkad, jag är för trött för att stig upp men för pigg för att sova mera ... Jag har once again ingen aning om vad jag ska skriva om, så det är ju aningen jobbigt -.- Idag ska jag väl umgås med tobbe, vi tänkte att vi skulle hitta på nåt, jag kom me den briljanta ideén att vi ska fara och kolla ice age 4 men det gick han inte med på .. Men nu ska jag släpa min feta röv upp ur sängen och göra nåt vettigt, ha det så bra!
 
den här bilden får mig att sakna vinter ...

Är det bara jag som älskar då det regnar?

Hej på er! På lördagen var det jobb från 10:15 - 18:15, dagen gick snabbare än förväntat! Hann bara komma hem och byta lite kläder så drog jag iväg med freddi, vi var bara och körde en stund. Efter det så kom tobbe till mej, vi tittade tv och sånt jo, sen ringde freddi och ville ha sällskap så då for vi till abc för att äta och sen for vi iväg till åminne för att kolla då dom hade nån dans där, vi såg typ 4 pers som vi kände ... Sen for vi till stan, hittade finne och satt med honom och tog en öl på tiira, då jag började känna mej tillräckligt uppäten av alla myggor så körde freddi hem mej & tobbe.
 
Idag har jag varit med tobbe hela dagen, jag var duktig och lagade mat, sen tittade vi på tv och jag pratade oavbrutet såklart hela tiden, tyckte nog lite synd om honom imellan åt .. Nu har jag suttit helt ensam här hemma, spelat gitarr och njutit av regnet, det var bara en sak som saknades ... Men nu ska nog jag titta på lite tv och kaaanske sova, sköt om er!
 
gillar den här bilden fast jag ser aningen hög ut ..

We are the future and we´re here to stay

 
 
Nu mooot jobbet!

You can´t learn to tell the truth until you learn to lie

Hejsan! Min kväll gick ut på att fara och simma med nisse, lite kallt vatten var det ju men riktigt skönt! Sen umgicks vi med linus, basse & adde en stund också, känns som en bra stund sen man såg dom. Imrn är det lördag och jag ska sälja kött & fisk från 10.00 - 18.00, sen mot kvällen ska jag väl umgås med tobbe antar jag :) Men nu ska jag kika tv och kanske läsa lite sagan om ringen och sen sova sött, gonatt på er!
 
 

Afraid to lose control

Hejsan! Efter en 8 timmars arbetsdag så känner jag mig halvt död, benen och fötterna värker men man får ju pengar iaf! Och imrn igen samma sak bara att imrn så börjar jag 10.00 så då är det väckning 8, sweeeet ... Men nu ska jag hitta på nåt en stund och sen sova! Sköt om er!
 

En liten påminnelse!


And we will never look back

Hej på er! Gårdagen var ganska intressant, för for jag till stan för att dricka kaffe med tobbe och vänta på ida. Lite före 5 tror jag så började jag och ida köra mot solf i värmen för att fara till becca och bli piercade, och ja nu sitter jag här med en medusa i läppen, tack becca! Det nog nog ont, eller nej igentligen inte, det var grymt obehagligt men det var totally worth it! Bild lär dyka upp här direkt jag tar kameran i handen, men det blir nog inte idag eller imorgon för jag har 8timmar arbetsskift båda dagarna ... Men nu ska jag släpa mej i duschen och sen dra mej mot jobbe, sköt om er!
 

I´m on the pursuit of happiness

Hejsan! Idag har jag luggit på ett tak och solat i ca. 5 timmar, jo jag blev brun men mitt face blev lite rött ... Jag läste att om man smörjer in sig i olja så blir man snabbare brun & får fin färg, detta berättade jag åt emma och vi måste ju såklart testa, det skulle helst vara olivolja men man tar vad man har så det blev helt vanlig rypsolja, och det coolaste med hela storyn var att det funkade! Så testa nästa gång ni solar att smörja in er med olja! En sak bara, om ni är bleka eller har lite pigment i huden så rekommenderar jag inte det här för man bränner sig lätt!
 
Ja och sen blev vi lite hungriga så vi traskade iväg till butiken efter jordgubbar & choklad, så då satt vi i solen och åt bananer & jordgubbar med choklad, awesome! Nu har jag just städat mitt rum, jag är ganska så duktig för det häner inte ofta ... Men nu ska jag nog äta nåt, tror inte man kan leva på bananer & jorgubbar, haha, jo men sköt om er!
 
bilden är aningen dålig kvalité, men gott var de!
 

-ingen rubrik-

Hej på er! Igår kväll for jag in till stan för att träffa flickorna som var i amarillo, jag kom såklart försent med mer än en timme, im sorry ... Sen traskade jag, madde & maija ner till hoviska där vi satt i solen en bra stund, sen var vi ut och äventyrade lite, haha! Efter det gick vi tillbaks till stan, dom for hem och jag for för att träffa tobbe :) Men hörni nu ska jag cykla i väg mot lindholm´s, där emma väntar på mig och vi ska såklart sola, sköt om er!
 
instagram, maija & madde vi hoviska!

I amarillo

Hej på er! Hade lite dåligt sammvete så jag tänkte slänga in ett snabbt inlägg :) Idag har jag varit till jakobstad, efter det så for jag snabbt hem och duscha och just nu sitter jag i amarillo med maija, madde, fia & emma :) Men nu ska vi traska ner till hoviska och sätta oss i solen, ha det braaaa! :)

För första gången på länge kommer jag somna med ett leénde på läpparna

Hejsan! Nu kom jag hem för en stund sen, jag har varit hos jakke och tittat film och sen satt jag med tobbe en bra stund och pratade en massa :) När jag kom hem som märker jag att mamma dissat mig och stuckit till hennes pojkvän, shysst där ..
 
Imrn ska jag vakna tidigt och dra mig once again, och förhoppningsvis sista gången till Jakobstad, och sen senare mot kvällen så ska jag ut och äta med flickorna! :) Men nu ska jag gråta i min ensamhet ... Haha nejdå nu ska jag titta på tv och förhoppningsvis somna före klockan 4, gonatt!
 
 
Ja sådär btw så glöm inte min frågestund, kom igen mer frågor bara!

Hos Jakke

Hejsan! Just nu sitter jag hos jakke med tobbe och jonas, vi dricker kaffe och pratar en massa! Jag gillar nog de här med att man kan blogga via telefonen, de ganska praktiskt :) Men nu ska jag socialisera mig, ha det bra!

we all fall of the wagon sometimes

Hejsan, vaknade här för en stund sen och once again känns det som jag sovit bort hela dagen fast klockan bara visar 14.07 ... Men ennu hinner jag kasta på mig bikinin och gå ut och lägga mig i gräset och bli en aning brunare, låter som en bra plan för dom här kommande timmarna :) Men nu ska jag släpa mig upp ur sängen och ut i de fina vädret, sköt om er!
 
Jakke fotade, jag redigerade :)

Just open your eyes and see that life is beautiful

Hej på er! Idag har jag varit ute en sväng med Freddi, en stund sen man såg honom! Sen förde han mig till Jakke där jag tillbringade flera timmar, vi satt och pratade om hur det var förr, hur alla ändras och en massa annat, och kul var det! Sen cyklade jag mot storviken där jag träffade Nisse som ville ha tobak, som vanligt ... Nämen vi pratade & skrattade lite om allt och inget en lång stund, sen cyklade jag hem genom ett dött vikinga i blåsten och med hardcore superstars i öronen! Nu visar klockan på datorn 03:30 så nu ska jag sova, gonatt på er!
 
Jakkes favorit av alla 97 bilder vi klickade på mig (därav 90% misslyckade),
vad tycker ni?

Fråga vad ni vill!

 
Det står lite still i huvudet just nu, kommer inte på nåt vettigt att skriva.. Så då blir det en frågestund istället, jag svarar på precis allt nästan!

Bästa månaden på året!

 

:)

Hejsan! Igår satt jag hos jakke hela kvällen med några andra, dom lagade mat & sen tittade vi Inglorious Bastards, men jag hann bara se halva filmen ... Idag vaknade jag sent och kom fram till att det har varit jävla fint väder men nej, jag har förstås sovit. Men imorgon ska jag sola helt dagen för det ska vara finfint väder! Nu ska jag lata mig en stund i brist på annat att göra, sköt om er!
 
Den bilden har Jakke också fotat!

RSS 2.0