im dancing like i am the only one

nu har jag packat allt så far jag till min kämppa, ha de bra!


moving out

hejsan, var just och tittade på en lägenhet och gissa vem som har en egen lägenhet? JAG! jepjep men nu ska jag packa mina grejer för jag får flytta in redan idag, ha det bra!


chillas

hejsan, nu har vi rökt vattenpipa med granatäppel smak, skojskoj!
Nu ska vi börja titta på nån film och sen kaaaanske sova, så gonatt (?) på er!

är med sötisarna

hejsan, jag, matti, crisu & sebbe våldgästa just visson, igen! Var ju i tampere idag blev nog en hel del shoppat och hade de ganska trevligt med min kära fammo :) Lägger nog in bilder imrn från tampere och på allt jag köpt och imrn ska jag och titta på en lägenhet, skojskoj! Men nu ska jag bråk med dom här töntarna, ha det bra!


i can take care of myself

hejsan, nu har jag & matti kört den långa vägen hem från hankmo tillbaks till civilisationen men de var endå lite sad att lämna visson men far väl tillbaks dit imrn :). Nåja men imrn bär det av till tammerfors till ideapark för att shoppa med fammo, tåget far 06.22 och jag är back 22.13, de blir kul att få lite nya kläder. Men jag ska vakna om 3 timmar så gonatt på er! ♥


kommentar

Anonym (vendela) om cry emo cry:
du e så fin jenni!

tack sötis!

filmtittas hos visson

hejsan, sitter ennu hos visson och vi har just lagat mat de blev makaroner och maletköttsås och de blev riktit lyckat *stolt*! Pratade med fammo idag och hon hade hämtat tågbiljetter till tampere till imrn så kl. 06.22 bär det av till ideapark, shoppaaaa! Men nu tittar vi på indiana jones så ha det braa!


jenni ft. matti & adde

gomoron! nu sitter jag i vissons vardagsrum och fjållar medan hon är på jobb, men vi ska väl börja släpa oss mot civilisationen. Men nu ska vi hitta nåt att äta, ha de bra!

vi våldgästar hos visson

hejsan, sitter hos visson med matti & adde de var lite kallt att köra hit men i har druckit te och har de mysit :) Vi ska sova här för de är för kallt för att köra hem. Men nu ska vi väl titta på nån film, gonatt!

love hurts

hejsan, kom just ur duschen och nu ska jag ladda upp några bilder från helgen så enjoy!







haha stiliga pojkar typ 6 på moron


jenni ft. en full linus

hejsan, kom just hem från acke och nu ska linus sova här på soffan. Men nu ska vi ta natten, gonatt eller gomorgon kanske med tanke på att klockan är 06.55, haha!


kotona taas

hejsan, nu är jag hemma från björkö och det blev en riktigt bra midsommar faktist!
Men nu ska jag sova, har inte sovit ordentligt då man sover med nån som tar helt täcket ... Böhö men gonatt eller nåt!



i may be bad but im perfectly good at it

hejsan, nu har jag handlat & stressat som bara vad lyckades kasta telefonen i golvet så nu är skärmen sönder... Men nu är allt fixat och klart så nu är det bara att packa ner kläder sen bär det av mot björkö med töntarna :)
Nu ska jag packa det sista, bloggar antagligen inte innan lördag så ni ska ha en superbra midsommar för det tänker jag ha, kram hej!


cry emo cry

hejsan, kom just hem och ska börja sova för imrn bär det av till björkö, tror att det kommer bli en riktigt lyckad midsommar! Och kameran får också komma med så ni får se bilderna sedan, men nu tar jag natten gonatt på er!


pretty as a picture dancing the night away

hejsan, nu har jag druckit kaffe med sebulis & crisu och varit till citymarket en sväng med sebbe. Skulle måsta och handla mat tills imrn när de bär av till björkö och fira midsommar med dom bästa :)
Nåja men nu måste jag äta nåt, har inte hunnit äta ennu idag, men ha det braa!


kommentarer

Anonym om älä itke ruma lapsi, ota rusina tai kaksi:
är du me linus ihop ennu?

neej, vi gjorde nog slut i oketober 2010 :)

anna om i cant get you out of my head:
vad heter sebulis påriktigt? :)

sebastian? :))

älä itke ruma lapsi, ota rusina tai kaksi

gomorgon! vaknade just och nu sitter jag och tittar på tv, men skulle måsta hitta på nåt så jag inte somnar igen.
Nåja men måste väl gå i duschen, ha det bra!


sara & jag för lääänge sen

i cant get you out of my head

hejsan, kom just från abc var där i några timmar med matti, sebulis & crisu vi satt och prata skit och käka mikropizza för de fanns inte panini, funderar på att stämma abc ... De var ju kul att köra hem med mopo i regne när de ösregna, tänkt ju förfan inte få av mej byxorna när jag kom hem, haha!
Nåja men kanske jag ska gå och sova, gonatt!


kommentar

Bella om ...:

glömd fråga en fråga ja sku fråga :D att hu har du fått Boobleroom reklamen på din blogg? :)

alltså dendä bilden e bara så jäklitfin! du sku noo lätt kuna vinna nån tävling elr nåå me den :)


joo dedär me bubbleroom, ja minns int riktit men skriv bubbleroom & typ bloggreklam på google bord de nog kom :)
tack hödu dendä bilden e fotad när jag gick på 7an :)

 

 

 


love hurts

hejsan, har varit och träffat farbror blå, är allti nervös när man ser polisen fast man inte gjort nåt ^^. Kollade just vädret till midsommar och fyfan de kommer att vara dåligt väder, men de blir väl kul endå med rätt sällskap. Men nu ska jag i duschen, ha det bra!


...

gomoron! Nu har jag vaknat ganska tidigt och är helt pigg så jag skulle nästan kunna släpa mig till stan för mamma hade lagt in pengar på mitt konto :)
Men först måste jag vänta på att linus kommer efter sin bil ... Nåja men ha det bra!


du gör allt så svårt

hejsan, kom just hem har kört linus bil hela kvällen, skojskoj. Men nu ska jag gå och sov är helt sjukt trött, gonatt på er!


hos töntlinus ...

hejsan, sitter hos linus och latar mej fick sluta tidigare från jobbet för jag kunde inte koncentrera mej ..
jeees men vi sticker väl ut, hejdå!

mot jobbet ...

Nu ska jag börja dra mej mot jobbet hoppas jag inte somnar medans jag kör, möhö hejdå!




06.27

gomorgon, inte för att jag sovit nåt men, drack just moronkaffe med mamma och nu ska jag duscha. Är faktist inga trött fast jag inte sovit på hela natten, meeeen ni ska ha de bra!


moronkaffe ♥


falling in love

hejsan, blev en riktigt bra helg visson var här hela helgen hon klippt mitt hår och de blev riktigt lyckat, tack visson! :) Ska upp halv 8 för jag ska till jobbet men jag kan inte sova...
Men nu ska jag spela angry birds eller nåt, sov gott!


shit happens

hejsan, nu har jag varit på jobbet och sen sprang jag till postlådan och det blev nog silveria hotell & restaurang för min del, men vet ingen annan som for dit så blir intressant att se sin klass då. Men nu ska jag nog börja städa rummet för man får ju visson på besök över helgen sååååå, men ha det bra!


live now, pay later

hejsan, kom just hem från abc och det är vid sånahära tillfällen man önskar att man skulle vara 18 och ha bil, fyfan för att köra mopo när det är kallt!
 Nåja men måste väl börja gå och sova så man orkar stiga upp till 10 imrn och fara till jobbet. Men gonatt på er!


höhö en skitgammal bild på mig, emmi, viki & sara

you keep the sunshine, save me the rain

hejsan, har varit en sväng till jobbet men dörren var låst och ingen var där så jag fick fara hem igen, dom skulle ju ens ha kunnat meddela? Nåja men blir väl att hitta på nåt nu då, skulle måsta städa rummet med det är så fint väder så jag orkar inte göra de idag.
Nästan alla har fått veta vilken skola dom slapp in i, jag hamnar väl på silveria hotell & restaurang men jag vet inte ennu, de där breve skulle få komma .__. Men nu ska jag hitta på nåt, ha det braaa!


good morning sunshine!

gomorgon! klockan är 19.35 och jag vaknade just... Nåja men gick ju endå och sova typ halv 11 på morgonen då man varit ute hela natten med matti & mou vid t.ex. abc och sånt. Men nu måste jag verkligen stig upp och äta nåt, ha det braa!


kommentar

Anonym om livet är hårt men vad kan man?:
sku du kuna laga ut en video eller bilder hur du sminkar? ;)


oj, joo nog kan jag väl de nångång i framtiden så det kan ta en stund :)

always on my mind

Idag är det exakt 2 år sen moffa dog
jag glömmer dej aldrig ♥


bilderna från skolavslutningen














young, wild & free

gomorgon, okej förlåt jag laddade inte upp bilderna från skolavslutningen igår för jag hade tråkigt så jag for och käka pizza med matti & mou iställe, haha. Nåja men nu ska jag söka efter en lägenhet en stund sen ska jag väl gå int och äta till mommo, men ha det braaa




blööööö

hejsan, sitter hemma och nördar facebook, hände inget idag så de blev att fara hem. Nu ska jag väl gå och laga en smörgås till mej och sen ska jag börja ladda upp bilderna från skolavslutningen ( jag vet att jag är lite sent ute) sååååå, men bilderna kommer snart!

i saw you in the pouring rain

hejsan, blev inget jobb för mej idag för de var något om att vi som säljer på svenska inte behöver komma dit förrän onsdag, så nu sitter jag hos linus och bråkar med honom. Vädret är ju inte det bästa så vi får se vad det blir att göra idag. Men nu ska vi mysa, ha det bra!

sommaren är kort

hejsan, förlåt för min dåliga uppdatering men jag har jobbat och inte orkar man ju sitta inne när de har varit så här härligt väder. Nåja imrn ska man i jobb igen då, ska springa på stan ennu imrn och dela ut flyers, möhö skitkul. Nåja men ska ut med hanna en liten stund, ha de braaaa!


jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

hejsan, nu har jag varit ute med dom här vanliga och ute och kört med linus en stund. Imrn är det jobb då, börjar kl. 2 och slutar väl då typ 5 kanske? Jag hoppas nästa på att de inte kommer att vara lika vamt som idag för det var ganska plågsamt men man blev ju brund iallafall. Skulle också måsta hinna och köpa en bikini imrn eller nåndag här. Men nu är jag så trött så nu tar jag natten, kanske ni ser mig i stan imrn när jag står och delar ut förmånskuponger men gonatt!


jag har famlat i mörkret men i dig fann jag ljuset

hejsan, har varit på jobbet och delat ut någo lappar på stan int så kul att gå i 3 timmar på stan i 30+. Sen var jag och åt på subway. Juu men nu ska jag fara ut eller nåt, ha de bra!


frågor från frågestunden ^^

Har du åkt ambulans, i så fall värför?
Har du åkt polisbil, värför?
Har du blivit jagad av polisen?
Har det hänt något pinsamt mitt på stan till dej, och i så fall om så vad?
Har det hänt något som du inte ångrar, och vad?
Var shoppar du oftast?
Med vem bor du? pojkvän or mamma, haha.
Vem är din bästis? ^^

joo jag har åkt ambulans många gånger, för att när jag var liten had jag nån sorts sjukdom så min hals typ "drog ihop sig" så jag kuna int andas såååå.
och nej, jag har int åkt polisbil
joo jag har blivit jagad ett par gånger men de var när man var yngre då man typ laga en brasa nånstans eller nåt liknande ^^
jag tror int precis de har hänt nå pinsamt, iaf int vad jag kommer på nu
joo och var jag shoppar oftast, carlings har urfina kläder :)
jag bor med mamma förtillfället men jag söker efter en lägenhet.
och jag har int precis nån bästis.
Nåja men tack för frågorna :)

tästä kesä voi alkaa

halloj, har varit på sandö med viki hela dagen och har nog lyckats bli lite brun nog. Sen kom dom där tönttarna dit, så for jag och ät med dom och nu är jag hemma och ska fara ut igen de är ju så varmt så inte kan man sitta inne, men ha det bra!


fråga från min frågestund :))

Bella om haha min första "frågestund" ^^:
vad är ditt
bekvämaste plagg?
dyraste plagg?
favorit plagg?

va använder du för hår produkter? fö ditt hår värkar jättemjukt o fint o så :)

okej tack bella fö frågorna, okej bekvämaste plagg de måst ju vara min röda adidas huppare
dyraste plagg, jadu ja vet int riktit kanske de är dendä adidashupparen, kanske?
favoritplagg, joo alla jeansleggings från carlings, har 3 par av dom :)

joo som shampo & balsam använder jag dove repair therapy de är jättebra!
och nåt mer använder jag inte precis, :)


:)

Gomorgon, är helt sjukt trött men kan ju bero på gårdagen, haha! Nåja vi fundera med adde, matti, nisse & mou att vi ska fara till ABC en sväng, och när vi kommer dit kom vi på att nämen vi far till lentokenttä (är så trött så jag kommer int på de på svenska), och den kom adde med den briljantta idéen att vi far och tittar på nån fabrik typ i verikars (?).
 Nåmen vi tappa ju förstås bort oss så vi körd till yttremalax för att titta på nån gammal traktorsakmaskin (?) Sen därifrån for vi till det där meteoria eller va de nu heter som är typ i sundom, kanske? och sen därifrån till öjberget och när vi började sen fara hemåt var väl klockan en halv 5 på morgon kanske, haha! Nåja men blev väl kanske en 60 km kört med mopon.  Nämen en riktigt bra början på sommarlovet! ♥ Men nu ska jag koka kaffe sen ska jag och sola, möhö ha de braaa!


bad things happens for a reason

Hejsan, usch då fick just veta att min fasters hund har dött, är lite lessen då man känt hunden enda sedan den var valp men hon är säkert på ett bättre ställe nu, alttid saknad! ♥



Je M`Appelle Idealistic "Miina" 13.2.2003-6.6.2011 ♥

life is life

hejsan, orkade inte fara till jobbet idag för jag hade migrän men nu mår jag nog bättre som tur. Har varit med linus till hesburger och sen ute en stund med linus, acke, sebbe, crisu & adde. Nu ska jag titta på bilderna från skolavslutningen och laddar kanske upp en par bilder. Men sen ska jag nog ut för man kan ju inte sitta inne en sånhär fin dag, men ha de bra!


kommentar från frågestunden

- om haha min första "frågestund" ^^:
va e du riktigt bra på/vad är du riktigt dålig på?
Vilken kroppsdel är du nöjdast med, har du några komplex? :)

Jaadu, jag är igentligen inte riktigt bra på något för jag har inte tålamod att lära mig,
men jag är väl sådär halvbra på att t.ex. sjunga, spela gitarr & dansa :)
Jaa och jag är faktist helt nöjd med min kropp, kanske lite längre skulle jag få vara,
och jag är nöjd med mina ögon :) tack för frågan!

mår inte så strålande

hejsan, har luggit i sängen hela dagen p.g.a huvudvärk & ont i magen, nåja undrar vad de kan bero på, haha. Nu ska väl linus & adde komma hit en stund och hålla mej sällskap för mamma for till villan, men nu ska jag se på tv, ha de bra!


SOMMARLOV!

Hejssan, har varit på skolavslutining sen hem på kaffe o kaka sen med viki & nicke till Pikku quattro. Och fuck yeah nu är det SOMMARLOV! Nu ska jag vänta på viki och sen börjar vi för kvällen! Ni ska ha en riktit jävla bra dag, här kommer bilder från skolavslutningen, enjoy!






kommer mer bilder sen men nu har jag inte tid!


hyvää yötä teilleki

Nu behöver jag min "skönhetssömn" inför morgondagen såååå
GONATT!


haha min första "frågestund" ^^



Blöö bläddrade igenom några bloggar och sen kom jag på att nästan alla har ju
en frågestund, så jag tänkte att då måste jag ju också, grupptryck haha!
Nåja men fråga vad ni vill men om det är nåt riktigt sjuk ska
ni inte förvänta er att jag svarar, meen fråga nåt iallafall så jag har nåt att göra, tack! ♥


let the summertimes begin!

hejsan, nu är jag hemma och har provat klänningen tills imrn, den var lite för liten så jag sprättade upp lite där var mommo sytt in den och nu är den perfekt! Men skorna är fortfarande ett problem men kanske jag kommer på nåt. Kan inte fatta att de blir sommarlov imrn det är helt sjukt vad 9an gått snabbt! Nåmen har många både bra & dåliga minnen från högstadietiden, men mest nog bra minns ennu när man började 7an och allt va så nytt och spännande och nu ska man börja i en ny skola igen men skönt att grundskolan är över!
Men nu ska jag laga ansiktsmask och mysa framför tvn, ha dee braa!


kommentar

Emma om madcon - begging:
finfin väska ! varifrån ha du hitta den? jag ha sökt nån sånde sorts väska.. ja tänckt o he finns många olika såna på nå skillt ställe ?:D


ja hitta den där i Laukkutalo som e där brevi top sport i stan, de fanns nog bruna också o någå sånadär liknande :)

tråkar hos linus

Hejssan. sitter hos linus och nördar dator medan han pillar på sin mopobil, awesome! Nåja men ska väl snart spring ut till garaget och bråka lite med honom, haha. Mjo men i morgon är det skolavslutning då, hittade inga skor idag eftersom inga jävla skobutiker har storlek 35 .__. Men jag överlever väl nog med ett par gammla skor, kanske? Men nu ska jag gå och bråka med linus, bajbaj!

madcon - begging

hejsan, nu har jag varit på utedag från skolan, vi gick vilse & spelade minigolf. Sen for jag till stan och köpte en väska och nu sitter jag här hemma och skulle måsta fara efter linus eftersom jag dumppa han i stan. Men här kommer nu nå bilder.



väskan jag köpte


eyes dont lie

Hejsan, sitter och myser med anni (min hund) i sängen och tittar på How I Met Your Mother, snart ska vi ta natten så gonatt på er!


what goes around comes around

hejsan, har varit ute en sväng med dom här vanliga. Mamma sover vid hennes pojkvän så jag ska sova ensam, ganska skönt tycker jag. Imrn har vi "cykeldag" vid vasklot som ingen cyklar till typ, förstårt inte hur dom förväntar sig att typ såna som bor i t.ex gamla vasa ska cykla till vasklot. Men nu kommer det CSI på tv så jag ska titta på det, ha de bra!




andraisjättetvåtusenelva

Hejsan, nu har jag fixat en ny header den blev inte vacker men ska nog fixa en ny bara jag skulle ha några fina bilder. Nu har jag latat mig i flera timmar så nu ska jag gå och sminka mig och sen kanske fara och äta nånstans för mamma har dissat mig .__. Nåja men här kommer en bild på mig från programeftermiddagen, tack izabella för bilden!


baby your a firework

Hejsan, nu är jag hemma har varit och ätit på dallas med mou & jakke. Vi skulle ingentligen farit och grillat till vår lärare men vi åt hellre pizza så vi for till dallas. Nu ska jag vänta på att mammas faster kommer hit för hon skulle ge mig ett presentkort till Aukia, sen blir det jobb. Jeees men ha det bra!


I´m on the right track baby, I was born this way

gomorgon! Nu är jag 20 minuter försenad men man gör ju endå inget vettigt dom här sista dagarna så. Nåmen om man sku gå och sminka sig, ha det bra!


RSS 2.0