I wish I was strong enough

Hejsan, idag har jag faktist varit till skolan och bara en halvtimme sen! Men jag var inte så länge där för man ska tydligen inte säga "sii dej!" till en lärare, och kanske inte naistenhakkaaja heller, hups ... Nåja sen var det brandövning som gällde, skitkul... Sen var nico snäll nog att ge en kortare tungpiercing åt mej så jag måste väl få den bytt idag också :)
 
Idag blir det väl att packa ner lite nödvändiga saker och traska mot pojkvännen där man då ska tillbringa hela helgen, så de är ju kul :) Nu sitter jag och överväger vad jag ska göra med min medusa (piercingen jag har i övreläppen vetni) för om jag börjar servitör så får jag inte ha i den så det kanske skulle vara bäst att ta bort den men neeeeeej, den är ju så fin :( Men kanske det ändå skulle vara bäst för sen skaver ju lite på framtänderna ... Men nu ska jag äta och fundera vad jag måsta ha i helgen, pusshej!
 
Ha kvar den eller inte, vad tycker ni?

lycklig

Hej på er! Idag misslyckades jag igen. Jag bara ooorkade inte stiga upp ur sängen så jag lämnade och sova istället, great. Men till nästa period byter jag utbildning så jag hoppas på att få ens en gnutta motivation till de!
 
Igår gjorde jag absolut ingenting, typ försökte äta och myste med min underbara pojkvän ju! Aaa fuck jag tror jag glömde nämna det här på bloggen men i lördags var jag och lagade tungpiercing och den är helt fuckin awesome! Men nu ska jag föna håret och klä på mig nåt vettigt, sköt om er!
 

true words.

This is the only reason to save the earth

Don´t you worry child

Hejsan, den här helgen har tillbringats i Vasa, fredag amarillo och lördag så chillade vi bara ju! Söndagen var ganska åt helvete, jag panik packade, for med tåget 15:20, missade bussen till Pargas pga att VRs tåg är heeelt åt fittan så thanks för att jag fick sitta en timme ensam i ösregn ... Men då jag kom fram kändes allt lite bättre ju då man fick träffa sin pojkvän och alla (fulla) kompisar! + Det som gjorde min söndag ennu värre var att jag glömde precis allt mitt smink i Vasa och jag planerade att inte komma tillbaka förrens halloween men kanske mamma vill skicka allt på posten :) Men nu ska jag flitigt arbeta vidare, tjohej!
 

vasa idag

 
Hej på er! Den här dagen har varit jobbig som fan, men sådär helt okej ändå jag har sovit bra iallafall! Nu sitter jag på sista timmen och väntar på att få sluta, sen ska jag äta, packa, dra mig till Åbo och fara med tåget till Vasa. Det blir Vasa för andra gången jag flyttade hit så ska bli skoj, men nu ska jag äta pusshej!
 

min klass

+ nicole som inte är med på bilden

Justin Bieber - As Long As You Love Me ft. Big Sean

Första Bieber låten mina öron tål!

-rubrik saknas-

Hej på er! Idag har jag varit rebell och inte orkar flytta min feta röv upp från sängen bara för humöret var på topp så varför förstöra vet ni, haha ... Så har jag också varit duktig och städat & tvättat kläder, yey :) Men nu ska jag ju umgås med mina room mates, pusshej!
 

jag är kär.

Hej på er, en stund sen sist jo! Jag är lite förvånad över att människor fortfarande läser min blogg med tanke på hur lite jag skriver, men det är ju bra ni kikar in ibland :) Mitt liv är bra, skolan går fortfarande heller inte bra men när senast gick det bra för mig i skolan då .. På torsdagen blir det väl att sätta sig på tåget och åka till Vasa, de låter riktigt prima jo! Och på onsdagen blir det ikea med min farbror och kanske dom underbara som jag bor med, så ska det inhandlas en madrass till sängen, och kaaaanske gardiner :)
 
Jag vet inte riktit vad jag ska mer berätta, men något måste jag ju skriva när jag för en gångs skull håller på. Min helg spenderades här i Pargas hos min pojkvän, hihi :) Vi gjorde inte så mycket, bara tog de lungt ju, och jag var överlycklig att få sova i en mjuk säng för internats sängarna är inte precis nåt att hänga i julgranen ...
 
Idag ska jag vara i skolan till 4, huuuur ska jag orka? Efter det så ska jag med iski & denno till hesburger och äta oss tjocka, namnam! Sen ska jag till posten och hämta ut mina byxor som jag beställde från nelly.com för nån vecka sedan men i fredags hade dom kommit, happykid! Men nu ska jag plötsligt bli aktiv och börja göra nåt, sköt om er! + en kram till den som orkar läsa ju!
 
Club L - Skinny Color Jeans
såna byxor väntar på mig!
Kuva: Lördag! #brunett #girl #happy #piercing #medusa #mintgreen #followme #followforfollow #igaddict #igers #iggirl #jj_forum #jj #instalikes #instaaddict #instaporn #instagirl #instagood #instamood  http://instagr.am/p/PmYuzjrW9h/
instagram : jenniteres

Will.i.Am - This Is Love ft. Eva Simons

Jag inte sluta nynna på den här ...

I skolan

Hejsan! Just nu sitter jag i skolan och gör inte riktit något vettigt, planerar någon skärgårdsresa till nästa vecka, och jag har en lite känsla av att det inte kommer bli så roligt ... Och dyrt som fan blir de ju och jag är ju fattig stunderande ... Men nu ska jag börja göra nåt, sköt om er!
 
 
gammal arkivbild, I´m sorry ...

:)

Hejsan, idag har jag sovit medan alla andra är i skolan, och det känns inte så bra men inte börjar jag gå nån naturstig då det känns som ryggen ska gå av, och medicinen jag fick av läkaren igår så har ju inte heller precis hjälpt heller så ... Men jag är glad endå, som faktist jättejätte glad :) hihi men nu ska jag släpa mig till hälsovårdaren och klaga på madrasserna och värmen på internatet, sköt om er!
 

uttråkad & trött tjej här hej!

Hej på er! Jag har haft en riktigt lugn helg, luggit hos pappa och tittat tv & sovit alldeles tillräckligt! Igår var de då back to Pargas, så efter en jobbig tågresa så väntade vi 2 timmar i åbo med ansku & emil på att nico skulle hämta oss .. Trötta och glada kom vi fram till internatet, packade upp sakerna och åt, sen drog vi iväg till pojkarnas internat och tillbringade resten av kvällen där, det flippade ur lite för vissa men annars var det skoj!
 
Just nu sitter jag i skolan och håller på att dö. Nå nej, men det börjar vara nära, min rygg värker och jag vill bara sova .. Men nu ska jag koncentrera mig på nåt vettigare, vi hörs & sköt om er!
 
Kuva: Den långa väntan på att slippa till Pargas .. Ft. @anzzcu & Emil  http://instagr.am/p/PFFkdarW1U/

RSS 2.0