Jobba på en lördag

Hejsan, idag har jag vaknat 8 och släpat mej till jobbet till 9, på en lördag! Känns nog ganska jobbigt, men när man tänker på pengarna så gör det inte mycket att vakna lite tidigare! Jag åt just lite, och nu ska jag hoppa i duschen och sen börja fundera ut vad man ska göra idag, jo men ni ska ha en bra lördag!


gammal webcam bild på mig när jag ennu var superblondi!


Rubrik:

Hejsan, vaknade här för en stund sen, sååå skönt att sova tills man vaknar av sig själv! Nu tittar jag på disaster date och så borde jag väl stiga upp och äta nåt, meeen nej. Idag blir det jobb från 16.15-20.15 och efter det så finns det väl knappast så mycket att göra ... Men nu ska jag lata mej en stund till, ha det bra!


en sånhär vacker & nytagen bild bjuder jag på!


Made a wrong turn, once or twice

Hejsan, lite dåligt med bloggningen nu igen no shit. Igår var jag iallafall i skolan och sedan hos becka typ hela kvällen, vi välkommnade sommaren lite i förtid genom att dricka cider på taket, ja och så klippte vi mitt & marias hår. Idag har jag varit i skolan, stan & sen hos crisu på en kaffe, körde mopo idag och fyfan vad kallt! Men sommaren är påväg som tur!

Nu ska jag läsa lite bloggar och titta på Zombieland som kommer på tv6, har nog sett den förr, den var bra! Sen blir det att ta natten för imrn är det jobb som gäller, sköt om er!


igår på beckas tak med maria & becka!


gladflicka_95



Mina sommrar brukar vara relativt meningslösa men nu har jag iallafall 2 saker att se fram emot!
liiiiite avundsjuka är ni väl endå? :)


koulussa

Hejsan, nu sitter jag i skolan och ska sådär småning om börja laga mej mot stan bara freddi sku komma och hämta mej. Missar spanska idag igen, meeen med lovlig frånvaro denhär gången! Men nu ska jag nörda lite facebook och umgås med crisu & oski, ha det bra!


my life, my choices

Hejsan, idag har jag varit i skolan, men skolkade sista 3 timmarna igen, duktit jenni! Men vad kan man då man känner sig allmänt undernärd och mår illa. Sen for jag till stan en stund och satt med lite människor i det varma vädret, men sen fick mamma komma efter mej när jag började känna mig aningen svimfärdig, så då blev det att snabbt fara hem och äta!

Sen har jag varit duktig och släpat ut mopeden ur garaget, okej då kanske var det mamma som gjorde det, så blev det till att fara efter nisse, och han skulle förstås till Mcdonalds i Prisma, tjockis ... Sen satt vi i GWs Waynes en bra stund och drack kaffe och te, så måste jag ju bara tvinga med nisse till Cubus, stackarin! Sen for jag och nisse till mej, vi drack cocis och pratade skit typ. Sen blev jag tvingad att för hem honom då det var mörkt och kallt, lite synd om mej? Nåja där hade ni min dag i "korthet", en jävla stor applåd till den som orkade läsa allt! Men nu ska jag gå och sova, gonatt på er!


en såndära gammal arkivbild bjuder jag på idag!


Starships were ment to fly



gaaaaah jag blir galen! denhär låten har spelats i huvudet dom senaste dagarna!


i skoooolan


Men, det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln

... Börjar överväga att ta bort bloggen då motivationen har farit lite åt helvete här på sista tiden, men idag har jag inte gjort så mycket, varit på stan och sånt. Ingen skola för mej bara för att jag försovde mig liiite, men jag somnade typ en timme fören jag skulle stiga upp, hej igen sömnproblem! ...

Mer har jag inte att säga för nu ska jag titta på 2 and a half men, sköt om er!


great telefonbild, tog "morgon" kaffe/te med maria & becka!


Latmask här hej!

Hejsan, ville bara berätta att jag lever nog, är bara för fet för att blogga... Har väl inget speciellt att berätta, men nu ska jag dricka kaffe med miska, sköt om er!


nytagen bild, jättesött jo ..


Bilderna från Vasklot











Hola!

Hejsan, blev lite dåligt med bloggandet i går igen, men jag gjorde inte så mycket, skolan, stan, var på kaffe med crisu, roope, lukas & nisse. Traskade runt på stan och sen for jag, roope & nisse till mej för att dricka ennu mer kaffe. Sen var jag, nisse & linus ute och körde med nisse en stund.

Idag har jag varit i skolan bara och inte gjort nått vettigt, men nu ska vi kolla på nån film på spanska, ha det bra!


I allso accepted the fact, life´s a bitch

Hejsan, igår var jag lite för fet för att blogga eller lägga in bilder. Men jag var iaf i skolan och sen traskade jag & maria till stan där vi drack kaffe med freddi & roope och vi for och lagade varsitt till hål i örat, så nu är jag på mitt 3dje, bara 2 till så är jag väl någotsånär nöjd! Sen senare städade jag lite, och sen for jag ut med linus en stund. Efter det hoppade jag på med freddi och var ute och körde med han & roope till en massa random ställen!

Idag har jag tänkt missa bussen till skolan, och hittills har vi haft grupphandledning och spanska. Nu är det matrast som gäller och sen nästa på shemat är englishconversation, jo men ni ska ha det bra!


tyyyyp 4 år gammal bild? saknar nog endå ♥


att göra den här veckan!

  • Köpa biljett till weekendfestival!
  • Börja fara ut och springa nu när snön nästan smällt!
  • Minska i med rökandet!
  • Jobb på fredag!
  • Köpa lite vårkläder!
  • Klippa topparna på mitt hår!




förlåt mig

Hejsan, har varit lite trög med bloggandet nu igen, förlåt. Men på tordag gjorde jag väl inget speciellt, var i skolan och sånt. Fredag tittade jag hangover 2 med nisse och roope och sen kom crisu & sebbe hit på besök också. Lördag var vi i nån stuga med dom där från norge, vissa var i bastun och vi andra chillade bara, skulle nog ha kommit bilder om jag inte skulle ha varit så duktig och glömt kameran dit ... Sen for jag, maria, madde, johanna, fia & emma till mej och hade tjejkväll, roligt var det nog!

Idag har jag inte gjort så mycket, varit hemma och latat mej och sen traskade jag iväg till linus. Var en stund i garaget och sen gick jag och linus upp till honom och tittade på footloose, inte riktigt en film jag rekommenderar, jag gillade den iaf inte för jag hade förväntat mig mycket mer dans! Men nu ska jag titta lite på tv, ha det bra!


en sånhär fin telefon bild som jag stal från emmas facebook, bilden är från i lördags!


våra misstag gör oss till människor

Hejsan, nu sitter jag i skolan och vi ska ha timme med norskarna igen. Efter det här så är det väl spanska på shemat och sen till stan en stund, som vanligt. Men nu ska jag börja lyssna, ha det bra!


du är bäst nu, men du var bättre förut

Hejsan, lite lat med att blogga här igen men idag har jag iallafall varit i skolan och berätta om finland till norskar, det var ganska så pinsamt och jag antar att som inte försto ett skit. Sen har jag varit på stan med maria, köpte 3 par örhängen och ett par byxor, tyvärr så är jag alldeles för fet så jag orkar inte fota dom, sorry!

Nu har jag varit ute och kört med linus ganska länge. Idag bestämde jag med mamma att på torsdag då jag får lön så är det raka vägen till unisound efter en ny gitarr efter som min gamla gav upp ... Smått soriligt nog men blir kul att få en ny efter som jag inte är så förälskad i nylonsträngar. Men nu ska jag göra mina kvälls-situps och sen gå och sova, gonatt människor!


snaaaart


Inspiration

American Apparel Top, Chicwish Skirt, Chanel Bag, Zara HeelsH&M Top, Primark Skirt, Pinko Collar, Boots, Clutch, Michael Kors WatchMuubaa Oversized Leather JacketLevi's Denin Jacket, Zara HeelsH&M Pants, Roxy Lace Up Shoes, Zara Leather Jacket, H&M Sunglasses
LOOKBOOK.NU


hur ska man veta vad som är rätt och fel?

Hejsan, nu har jag haft grym ångest över vilken skola jag ska byta till till nästa år, axxel i pargas eller kanske optima, jag har ingen fucking aning! Enda jag vet att det är den här kommande vecka som jag ska söka, fuuuuck. Men nu ska jag ta natten och hoppas på att jag kan sova, gonatt på er!


jag är knappast ända som längtar till sommaren, snaaart !


Never give up

Hejsan, jag har varit trög med att blogga IGEN ... Men ni lär väl överleva, antar jag. Men iallafall så såg min helg ut såhära:
FREDAG: Ingen skola så jobb från 16-20, efter det for jag hem för jag hade så jävla hård migrän. Men med min superbra medicin och nån timmes sömn så försvann huvudvärken. Sen om jag inte minns fel så var nisse här och tittade på american pie.

LÖRDAG: Jag sov typ 4 timmar, steg upp och skulle till jobbet till 10, lite försenad blev jag men det skyller jag på linus, hehe. Jobbade från 10-16, så var jag hemma en stund och så förde linus mig till crisu så satt vi nu där hela kvällen och kollade film.

Idag har jag inte gjort nånting vettigt, ute och kört med linus en stund och sen till linus för att titta nyaste HIMYM och nu sitter jag hemma och tråkar, men nu ska jag kolla på skor & kläder, ha det bra ni!

Höga sneakers Converse ALL STAR STARS & BARS HIHöga sneakers Converse ALL STAR SEASONAL HIHöga sneakers Converse ALL STAR SEASONAL HIHöga sneakers Converse ALL STAR CORE HIHöga sneakers Converse ALL STAR CORE HIHöga sneakers Converse ALL STAR CORE HI
åh jag vill ha nya converse! och visste ni att jag får mina billigar för jag kan köpa från barnsidan!


svar på kommentar :)

anni om Do you ever feel like breaking down?:
var jobbar du? :)

Jag jobbar vid citymarket i stenhaga, oftast i kött&fisk disken, men jag har också plockat i hyllorna några gånger :)

Do you ever feel like breaking down?

Hejsan, idag har varit i skolan & sen på stan som vanligt. Sen hemma och göra pannacotta för mamma ville bjuda sina vänner på det, lite extrapengar tjänade jag där! Sen dansträning, koncentrationen låg på noll så det var nog sämsta dansträningen i år!

Efter dans for jag ut och köra med freddi och linus, efter nån timme förde vi linus hem, hämtade matias som kom hem från milin och sen var jag & freddi ut och köra i några timmar till, bl.a till replot, stan, abc och en massa andra ställen, jo men nu ska jag sova för imrn är det jobb 16-20.15, sov gott ni!


gammal


4-ever alone

Hejsan, nu sitter jag i skolan och känner mig ganska 4-ever alone ... Resten av mina vänner är i simhallen och har jumppa men jag visste ju inte och känns onödigt att börja gå dit nu så jag har suttit i cafe med mina ända vänner, telefonen och en kaffekopp! Men nu ska jag läsa lite bloggar och sen sätta mig i cafe igen i hopp om att hitta nån jag känner, nåja men ha det bra!


And I loved you every mile you drove away

Hejsan, idag har det varit en helt vanlig dag, och vanlig betyder för mig tråkig. Iallafall har jag varit i skolan, på stan med maria och jag köpte lite för många par örhängen ... Borde nog inte ha lagat hål i öronen för dit for nämligen mina sista pengar, duktigt jenni! Sen har jag varit ute och kört med linus & freddi, vi var bland annat till abc för att äta panini och ute och körde på isen, lite rädd var man ju!

Jag ska skärpa mig och börja blogga mera aktivt, jag fick nämligen klagomål av emma idag då jag inte hade bloggat, haha! Och nu då jag kan ladda upp bilder så ska jag fota allt som jag nyligen köpt, jag lovar inget, men jag ska försöka, men hörni nu ska jag börja sova för jag har typ sovit 2 timmar inatt så det ska sitta fint med att krypa ner under täcket, gonatt på er!


denhär gången är det inte en arkivbild och inte från weheartit eller 9gag. bilden fotade jag på sportlovet nångång då jag och linus var ute.


om ni har en halvtimme extra ...

.. Så ska ni kolla på den här videon, de är ju fan sjukt att det finns människor i världen som behandlas på det där viset!




Maija gästbloggar!

Hej maija här, nu ska ja fösöka göra en gästbloggning! Jag och Jenni sitter nu här i skolan och ska fösöka göra nån uppgift med någå norge?
Jag är då maija och är 16år, går på ettan i silveria med jenni. Int vet ja vad jag nu ska beretta så hejdå nu ska vi dricka cokis!


länge sen sist?



Jag kan ladda upp bilder pånytt, jess! Har inte bloggat på nästan en vecka men har haft annat för mej och så har jag varit sjuk några dagar här också igen. Men imrn ska jag nog släpa mej till skolan så att jag inte missar så mycket, men nu ska jag tittat på tv, ha det bra!

Ja just det, för er som känner mej vet hur sjukt nålrädd jag är men här förra veckan släpade visson in mej i seponkulta och efter många om och men lyckades jag laga hål i öronen, är ganska stolt över mej själv!


RSS 2.0