lazy day

Hejsan! Idah har jag inte gjort nåt annat än sovit, var ledig idag så :) Men migrän har jag och det är ju inte kul. Nu sitter jag och lyssnar på red hot chili peppers och funderar om man borde fara till gymmet idag eller låta musklerna vila? Jo men nu ska jag iaf titta på lite kläder, sköt om er! 
 
Tumblr_me2p28zega1rg4acso1_500_large

I don´t ever wanna feel, like I did that day

Hej på er! Förra veckan var jag superduktigt och var på gym 5 gånger, och det är som riktigt bra om man är jag :) Helgen spenderade jag hos min söta pojkvän, vi typ slöade och tittade på tv och jag var på gym på lördag & söndag  medans han var på dop och match. Idag har jag varit i skolan från 11-2, vi lagade cupcakes och mina blev ganska äckliga med dom var ju fina iaf :) Så nu har jag spelat gitarr i typ en timme och väntar på att mami ska lägga in pengar så jag får gå till apoteket, senare ikväll blir det väl att fara till gymmet, men nu ska jag titta på lite kläder, puss&kram! 
 

12 bilder på fina människor + min tungpiercing


Nails!

igbild

Bra start på veckan!

Hej på er! Min vecka har faktist börjat rätt så bra, först vaknade jag brevid min sötis, vi steg upp och åt frukost, han for till skolan och jag traskade iväg till gymmet :) Det var riktigt skönt, där var typ max. 5 pers så man fick träna i lung och ro! Nu kom jag just ur duschen, och så kanske jag råkade märka att nån jävel har stulit mitt balsam, 2 veckor sen var det min primer som var borta men den hittade vi igår, som tur. Men det blir nog att seriöst flytta ut härifrån då man inte ens får ha sina saker i fred ... 
 
Men nu ska jag fixa mig lite, och sen traska iväg mot butiken för att köpa saft, sköt om er! 
 
1306937-11-1351528290518_large
 
hittade bilden på we♥it.com, så rantakunto 2013 here I come! 

Ett dåligt försök att blogga

Hejsan! Här dom här senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, varit ute och ätit typ varje dag så när jag far back to pargas så är de nog att bara traska iväg till gymmet och se glad ut .. Ju och så har jag ju shoppat med mamma lite också, typ en mössa, smink och andra nödvändiga saker, tyvärr har jag ingen kamera här i vasa så de blir nog inga bilder. Men nu ska jag börja aktivera mig och kanske släpa mig mot linus för att de step up 4, så sköt om er! 
 

You could walk straight through hell with a smile

Hejsan! Jag fick lite klagomål idag av en viss person (som nog vet vem hon är), att hon inte har nåt att läsa så bara för hennes skull så ska jag skriva ett fint och långt inlägg hit ju! Jaa, jag vet inte riktit var jag ska börja, iaf så har jag varit här i Vasa nu sen fredagen och tillbaka till Pargas så far jag väl på fredag eller måndag beroende på om jag orkat packa ihop alla saker här hemma till flytten och hur mycket jag saknar min pojkvän :) Sådär annars är väl allt helt okej, livet rullar på som vanligt. Jag & mamma ska flytta, jag söker lägenhet i Pargas osv. inte så mycket intressant vet ni. 
 
På lördagen var jag och färgade håret, IGEN. Lilla blondin Jenni tröttnade på att vara brunett för jag insåg att blondiner har aningen roligare ändå, så blonda slingor it is! Jo och söndag så blev det att säga byebye till Crisu som for iväg till England i 6 veckor, kommer nog att sakna han lite, men mest synd är det ju att nu får jag inte träffa Masa (hans chihuahua) på läääängen :( Haha, bra kompis här hej! 
 
Så idag for jag in till stan för att shoppa lite med Maija, det blev 2 tröjor & facewash. Annars pratade vi en massa, åt subway och skvallrade som två fjortisar över varsin vanilla latte at Aschan, så idag har det alltså varit en måndag av den lite bättre sorten! Men nu ska jag kolla ett gammalt HIMYM avsnitt och sen småning om sova, puss & gonatt! 
 
 533984_299190953523976_2040270818_n_large

RSS 2.0