Can I please come down?

Hej på er! Dålig uppdatering så det här blir väl ett långt inlägg ... Förra veckan hände det väl inte så mycket, onsdagen var vi till taitaja i jyväskylä, men som vanligt fick jag och maija leidon så vi traskade in till stan för att shoppa, så 2 toppar och navelpiercing rikare blev man ju! Men jag säger bara till er som tänker laga piercing så gör det inte i vasa för det är så sjukt dyrt, jag betalade 30 euro (smycket med på köpet) och det blev jättesnyggt!

Ska jag vara ärlig så kommer jag inte alls ihåg vad jag gjorde i helgen men knappast nåt vettigt om jag inte ens kommer ihåg, jag är väl lite dement ... På måndag så var jag först i skolan men jag klarade inte av det så jag drog mej till linus för att titta på how i met your mother och hoppas på att humöret skulle bli bättre, det blev det nog! Vi började hemma hos mej med nisse, oski, linus, sebbe & adde, sen traskade vi mot hoviska. Kvällen blev nog ganska så bra, förutom "fulla" barn, för mycket poliser och sjukt kallt!

Idag har jag varit till läkare efter ett en veckas sjukintyg, för vad skriver jag inte hit. Sen till skolan för att ge det till min lärare, efter det for jag till stan och kände mig ganske 4-ever alone. Men så hittade jag mimo så jag for på kaffe med honom, sen for jag och åt till subway med becka, pratade en hel del och gick runt och tittade bara. Sen kaffe med maria, vi satt i othello en stund och sen gick vi och provade skor.

Nu ska jag dricka saft, spela gitarr och försöka fundera ut när jag ska dra mej till pappa, om mamma går med på att betala tåget vill säga .. Jo men jag ska försöka bli aktivare, sköt om er!

+ ni är sjukt duktiga om ni orkade läsa allt, ni är fan värda en applåd och en medalj säger jag bara!


gah höll på att glömma, jag har klippt pannlugg, lite missnöjd men vafan de växer!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0