Mötley Crüe, Hardcore Superstar & Crash diet!

Hejsan, igår bar det av mot Helsingfors med tåget kl 7 på morgonen med nisse. Tågresan tog 3½ timme, not bad! Sen sprang i och på i hesa, for till alberga en sväng & lite senare träffade vi jakke. Så vi chillade bara och about halv 4 så drog vi till Kaisaniemen puisto för att vänta på att dörrarna skulle öppnas. Kl 5 började crash diet spela, så naaajs! Efter det var det hardcore superstar, det var ennu mera najs typ bästa jag nånsin varit med om kanske!! Sen var det mötley crües tur, och 2 ord : fuckin awesome! Det var nog en upplevelse för livet, det säger jag bara!

Idag har jag vaknat med en så underbar migrän här hos pappa. Och så lagade jag iväg nisse till hesa ensam, jag var nog lite nervös men jag pratade med han för en stund sen och han levde ju iaf! Så nu har jag bara luggit och solat med vovven och hans sten ... Men nu ska jag gå ut med vovven tror jag, sköt om er!

Photo: Crash diet! http://instagr.am/p/Lk0n96rW2P/
Photo: Hardcore superstars! <3 http://instagr.am/p/Lk_4eSrW7T/Photo: Mötley crüe!! http://instagr.am/p/LlMfhhrWyI/Photo: Tommy Lee, drumsolo uppochner, helt fuckin awesome! http://instagr.am/p/LlSqdarW1n/Photo: Alla 3 så slut efter en jävla nice keikka! http://instagr.am/p/LlWjkerW4W/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0