:)))))))))

Nu e ja hos emmi o ja kan shufflat bättre än hannula & pompom :)

pusspuss

Nyåre ha vari bra hittills, drick int för mycki o sköt om er, ha de bra! ♥


Nyårsafton

Hejsan, igår var jag och shoppade med nisse (!?) och sen satt vi med dom här vanliga hemma hos mej resten av kvällen. Idag är det nyår då, jag är skitsur och trött som fan, har ganska allvarliga sömnproblem då jag somnar 9 på morgonen och vaknar 3 timmar senare och kan inte somna om så jag kommer säkert somna före klockan 12. Nåja men nu ska jag hoppa i duschen, ha det bra & gott nytt år!


bilden är tagen exakt 1 år sedan!


29.12.2011 22:51

Hejsan, idag har jag bara chillat hos linus och sen varit ute en stund. Imrn tror jag att jag ska gå till frissan och beställa en tid, ska i alla fall klippa topparna och kaaanske färga :) Imrn kommer antagligen bilderna på vad jag handlade på mellandagsrean för det var ju några som ville se, men nu ska jag börja ta natten, gonatt på er!


Jo men nej

Hejsan, idag har jag varit med linus hela dagen, vi har varit och ätit, varit i bastun & tittat family guy. Nu sitter vi hos linus och tittar på tv med adde, matti, hannes, mara & anton, och vi ska väl snart ut och köra med heidi mika, nåja men ni ska ha det bra!

mellandagsrea <3

Hejsan, nu har jag shoppat, shoppat, ätit & shoppat. Om ni vill se vad jag köpte får ni lägga in en kommentar så måste jag väl fota allt :) Men nu ska jag prata med mamma en stund och sen fara till linus, ha det bra!


jag idaaag


27.12.2011

Hejsan, jag har duschat och sånt och ska snart börja släpa mej till stan, men jag vet inte om jag vågar stiga utanför dörren, de blåser ju som fan! Nåja men nu ska jag sminka mej, ha det bra!


Bilderna från julfesten

 




Drop the world

Hejsan, nu har jag varit ute och inte gjort nåt vettigt förutom att jag & linus blev förföljda av en bil i typ 15 minuter. Jag måste bara fråga er som har bil och kör runt i stan, VAD I HELA HELVETE ÄR NÖJET MED ATT STALKA EN MOPEDBIL?! Jag säger bara en sak klipp er and get a life.

Imrn ska jag väl till stan på mellandags rea och shoppa med maria, skoj! Men nu ska jag nörda mej med mina nya underbara telefon samsung galaxy S plus och sånt jo, men ha det bra!


en sån sötis fick jag i juklapp, tack tomten (mommo)!


sorryy för dålig uppdatering

Hejsan, min julhelg har varit riktit super! Är riktit nöjd med mina julklappar men jag orkar nog inte lägga bild på allt. Nåjo men nu sitter jag vid linus och diskuterar med hans syster och nu ska vi väl släpa oss ut, bloggar nog mer sen nångång, ha det bra!

Jullov!

Hejsan, nu har jag varit på julfest, gått på stan, äti sallad och drucki te med madde & johanna och sen fått raseriutbrott på busschaufören, great day! Nu ska jag snart på jobb till citymarket och som tur har man jullov! Men nu ska jag vänta på mamma, ha det bra!

Tumblr_lwbfcvcrnm1qcfg3yo1_500_large


skolan

Halö, nu sitter jag i skolan och väntar på bussen. Vi slutade för ett par timmar sen efter att ha städat köket, och nu har jag druckit kaffe med madde & karolina. Men nu ska jag bråka med domhär andra, ha det bra!


happyface!

Hejsan, nu har jag varit med linus och sen var vi ute en stund med domdär vanliga. Nu ska jag dricka en tekopp och sen tar jag natten är så jävla slut, men som tur får man jullov om 2 dagar! Åh ja just de joo, beställde biljett till mötely crues, hardcore superstar & crash diets konsert som är 7.6 så de blir att dra ner till huvudstaden då ♥ Nåmen gonatt nu på er!





(ta inte seriöst)

Du heter: Jenni

Smeknamn: Jenni

Låt som när du är ledsen sörjer till:  bäbä vita lamm såklart!

Beroende av: Musik, kläder & tobak ..

Vad tror folk om dig?: Vet int & bryr int mej?

Stämmer det? bä bä vita lamm har du någåon ull ...

Vad får du oftast komplimanger för? Ögonen oftast och utseendet ibland

Hur imponerar man på dig? Är sej själv och vågar stå för vad man tycker.

Brukar du skratta för dig själv? Sällan

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "försov mej liiite, kom ner ti skåpe om du har tid nu"

Var bor du? Hemma? Haha finland, vaasa

Trivs du där? Faktist inte

Hur svarar du i mobilen? "naarau pizzeria" eller halo

Vem ringde du senast? Maria

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att han e sjukskriven fö resten av veckan ....

Antal timmar sömn inatt: 4

Sov du ensam: Jag tror de iaf ...

Brukar du komma i tid: Då jag åker buss, annars ALDRIG

Hur känner du dig nu: Trött, fet, glad, sur osv.

Vanligaste färg på dina kläder: Grå, vit & svart 

Vad tycker du om fötter: Öm, jaa ganska äcklit nog?

Vad saknar du: Ett liv

Hade du en bra kväll igår: Säkert?

Favorit dryck på morgonen: Öl? Neeej men typ te

När brukar du oftast gå och lägga dig: Efter 12 nångång

Är du blyg? Neeep

Sysslar du med någon idrott: Dans

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja vet int riktit

Vad skulle du göra om du vore det andra könet för en dag: Pissa på nån

Är du nöjd med ditt liv: Nåjo till en viss del

Är du bortskämd: Relativt 

Vad gör du i morgon: Sitta hemma och gråta och skära mej ... sen dööööööö. HAHA nämen typ mysa och gosa (?) i skolan och sen säkert till stan med min feta kompis maria ♥

Vad är det värsta du vet? När nyckelpigor pissar på en ...

Har du bra vänner och äkta vänskap? Har inga vänner, 4-ever alone ♥

Vad är det finaste du fått? Min enda vän, datorn!

En speciell dag du minns: Julafton 2002, haha nämen seriöst ja vet inteeee

Du samlar på: Själar, jag är ju djävulen? Nämen tyyyyyyp ja vet inteee

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Nisse och pratar skit i ett par timmar

När grät du senast: Jag gråter just nu ... snyft. Nämen ingen aning

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Flytta bort

Vill du gifta dig: Njä låter onödigt & dyrt

Vill du ha barn: samma som förra

Är du musikalisk? Nåjo ganska

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Bor dina föräldrar tillsammans: Nejä

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Joo

Biter du på naglarna: Om jag är stressad


4 dagar till jul!

Hejsan, nu sitter jag i skolan och väntar på bussen. Vi har varit i silveria hela dagen och jag stod i kassan i flera timma så nu har jag sjukt ont i fötterna och jag vill bara hem .. Nåjo men jag hör av mej sen, ha det bra!


gammal bild från sommaren


Had a dream, I was king, I woke up, still king

Hejsan, idag skulle jag bara inte orka skriva ett till meningslöst inlägg, men jag gör det iallafall ... Vi var och åt på chili&lime med klassen och sen gick jag runt på stan i flera timmar med maria, sen for jag med mamma & mommo till GV-galleria och tittade & drack iste på waynes ♥ Enda vettiga jag har åstadkommit i dag är jag fick inhandlat julfest kläder!

Och idag skulle jag boka biljetter till mötley crüe och fammo lovade att betala men när jag kom hem och skulle ha mamma att betala, för man måste ju ge kontonummer, så låg min feta mamma och sov .__. om biljetterna är slutsålda imrn så då e de krig! Nämen vi får hoppas på det bästa ... Jo men nu ska jag gå och sova, gonatt!

Tumblr_lwgo6dwgg11r49icto1_500_large


Mange Makers - Mange Bjuder


jag hatar och älskar denhär låten på samma gång, har sjungit på den nu i flera dagar!


julfeelis!

Hejsan, lite dålig uppdatering här under helgen som vanligt men, fredag var vi hos reitta de var nog riktit bra jo! På lördag var de lite krapula, sov länge och sen var vi hos linus en stund och idag har jag varit med linus och vi var till hese och åt, feta som vi är! Har faktist börjat få lite julfeelis här, mamma har lagat in julgranen och jag har städat mitt rum och ska väl julpynta lite, och nu är det faktist bara 6 dagar kvar till jul :)
Men nu ska jag städa lite till och dricka julmust, ha det bra!



bilderna knäppte jag just i brist på annat att göra!


jobbjobb

Hejsan, nu har jag varit i citymarket på jobb, riktigt roligt nog och lönen är också mer än okej! Nu sitter jag och väntar på wille och crisu och vi ska väl vara här en stund och sen vidare till reitta, blir väl nog en bra fredag för mej! Men nu ska jag kanske byta kläder och fixa mej lite, ha det bra!


Äntligen fredag!

Hejsan, nu sitter jag i skolan och väntar på mamma för snart ska jag till citymarket och tjäna lite extra! Idag har vi lagat mat och typ skalat 9 kilo potatis, awesome! Nåjo men nu ska jag börja släpa mej utåt, ha det bra!


Eminem - Spacebound

Halö, nu har jag varit ute med dom där vanliga, dom pratade och jag frös & klagade, som de ska va! Nu ska jag börja krypa ner under täcket för imrn är det skola och jobb i citymarket, gonatt på er!

Tumblr_luyi2fduci1r5dc8wo1_400_large


and thats why I smile

Hejsan, idag har jag varit i skolan och sen på stan med maria som vanligt. Vi åt subway och shoppade lite, jag köpte en kofta & en ring. Men nu ska jag lata mej, är så jävla trött, ha det bra!



idag har jag fyndat! Kofta H&M: 15 e
Ring Gina Tricot: 1,90 e


I skolan

Hejsan, nu sitter jag i skolan, jag har kommit en timme försent och jag är dödstrött! Vi har ordnat bestick och nu ska vi äta, ha det bra!


Onsdag

Hejsan, idag har jag
- vari i skolan
- varit på stan
- hemma och tittat film med wille & nisse
- ute en stund
- ut o kört med sebulis 
och nu har jag just tvättat tänderna och ska gå och sova, gonatt på er!

Perfect_119266001_large_178645394_large


i skolan

Hejsan, nu sitter jag i skolan och väntar på bussen. Vi har lagat tortilla och pepparkakor just, helt okej! Jag ska väl till stan med wille och dricka kaffe typ, nåjo men hör av mej mer när jag kommer hem, ha det bra!

1021949_460s_v1_large


Skönt med 10 timmar skola, nivet!

Hejsan, idag har jag haft skola nästan 10 timmar, men vi gjorde inte så mycket bara fjantade oss så de var inte så farligt! Sen har jag varit ute en stund och så har jag fått 3 dagar jobb på citymarket, bra så man får ihop lite julklapps pengar :) Men nu är jag helt slut och ska gå och sova, gonatt!

Tumblr_lw5m5bmjkd1qdiwwyo1_500_large


Gonatt

Hejsan, nu har jag varit hos linus en stund och nu ska jag börja gå och sova för imrn ska vi jobba 10 timmar i silveria restaurangen, de är ju fan olagligt! De ju en gräns på 8 timmar när man är 16? Nåja men vi får väl se hur det går imrn, kanske jag får "migrän", haha nämen gonatt!


haha typ före sista åminne eller nåt?


12.12.2011

Hejsan, idag har jag varit i skolan, inget speciellt precis. Sen for jag till stan som vanligt med maria och fick inhandlat en topp, mascara & puder, tack mamma! Nu ska jag släpa mej upp till r-kiosken för att lägga in mera gånger på mitt busskort, ha det bra!



Söndag

Hejsan, de har varit en riktit chill söndag för min del, har sovit en stund, tittat på tv med linus & ätit lite godis. Imrn ska man till skolan igen då men har bara skoldag från 10-13 så :) Men nu ska jag titta tv, ha det bra!


Har funderat på en tatuering länge, men vilken tycker ni är snyggare?

11.12.2011

Hejsan, igår var vi bara ute och körde med heidi, linus & kajsa. Vi var till malax och hälsade på och sen till solf och titta på fjortisar som är "fulla" haha! Jo och idag började jag min morgon med julmust och panadol för jag har huvudvärk idag igen .__. Nåja men nu ska jag gå ut och röka i de underbara snövädret, ha det bra ni!


Fredag!

Hejsan, idag har jag varit i skolan, vi lagade julmat och drack äcklig glögg ... Sen for jag till stan med crisu, wille & riippa, vi typ tittade på leksaker (?) och gick runt bara. Nu ska jag vänta att mamma kommer hem och lagar mat, sen ska jag hitta på nåt för det är ju endå FREDAG! Nåjo men ni ska ha det bra!
okej jag tänkte ladda upp en bild men vittu nä, tack som fan blogg.se jag byter blogg riktit just, nu räcker de!


Filmtittas

Hejsan, nu sitter jag och tittar what a girl wants som kommer från tv3, och när den slutar så tar jag väl natten, gonatt på er!



Torsdag

Hejsan, idag har jag varit i skolan, brandalarmet for på för typ andra gången denhär månaden & så skrev jag prov. Sen for jag med bussen till stan med maria och träffade nästan alla flickor från klassen så vi släpade vi alla oss till mäkkäri, haha tjockisar! Sen träffade jag fammo och hon pratade på som vanligt och sen hämtade mamma mej och snart ska vi fara till Gigantti, nåjo men ni ska ha det bra!


I skolan

Hejsan, nu har jag och maria druckit kaffe och delat en smörgås.
Vi ska snart springa iväg på timme då vi ska vika ca. 300 servetter, jag vet att ni är avundsjuka!
Nåja efter skolan ska jag väl till stan, , men hör av mej sen ha det bra!
Madde hälsar! madeleineeee.webblogg.se :)


snöööö <3

Hejsan, jag är glad för de snöar där ute! ♥ Nu börjar man få lite julfiilis iaf,
 tack för det!
Har varit ute och knäppt ett par bilder och nu ska jag ta natten, gonatt på er!

 758718-7-1323206884363_large


Inget vettigt att säga

Tyvärr har jag inget vettigt att blogga om just nu, förlåt.



6.12.2011

Hejsan, idag har jag typ sovit hela dagen och linus har varit här med mej. Nu sitter jag och tittar family guy och ska väl snart gå och sova pånytt, nåjo men ha det bra!


en jättegammal bild på mej & linus när vi just hade blivit ihop, oj va vi var söta!


sötisar

Hejsan, maria & mill e bäst! Min måndag är bättre, hur är eran? Ha det bra!


Kläder 4.12.2011

Länge sen jag hade en "dagens outfit", men här kommer en!


Tröja: Veromoda
Byxor: Carlings
Allt är köpt i Helsingfors


Hos linus

Hejsan, nu sitter jag vi linus, vi har just ätit och jag har pratat en stund med emma. Nu spelar linus xbox och jag nördar dator, som vanligt när man är här. Men vi ska väl gå och drick kaffe sådär småning om, ha det bra!

Söndag, igen?

Hejsan, nu sitter jag och dricker mitt moronmål, svartvinbärssaft! Igår var helt skoj, jag färgade & klippte marias hår och hon färgade mitt, resten kan ni läsa om i föregående inlägg. Nu ska jag klä på mej och sen kanske traska iväg till linus en stund, nåjo men ha det bra!


Lördagnatt

Hejsan, idag har jag umgåtts med mina söta vänner, vi har just druckit kaffe & ätit hamburgare. Helt okej lördag för min del, men nu ska jag gå och socialisera mej,
ha det bra!


gammal bild


3122011

Hejsan, nu sitter jag och tittar Awkward från MTV, faktist riktigt bra! Maria är väl påväg hitåt nångång med hårfärg åt mej så ska vi färga håret, men nu ska jag fortsätta mitt tvtittande, ha det bra!


Lördag

Hejsan, min fredag var nog helt okej! Vi satt vid motorest en lång stund, vi pratade onödit och skrattade. Idag ska jag iaf färga håret tror jag men jag tänker nog fortfarande hållas blondi :) Sen senare på kvällen får vi se vad som händer & sker, men nu ska jag dricka en kaffekopp, ha det bra!


jag kan ladda upp bilder, happyface!


Äntligen fredag!

Hejsan, har varit några timmar i skolan, vi hade teori i matlagning och sen nån självständighets konsert. Sen traskade jag och maria till stan och drack en kaffe och tittade på onödiga saker, och nu kan jag tydligen ladda upp vissa bilder så lite gladare är man ju! Nu ska jag vänta på att mamma kommer hem sen ska jag äta och sen får vi se vad jag hittar på, ha det bra ni!


Hiss & Diss

Denna regniga torsdagskväll tänkte jag bjuda på en Hiss & Diss, hoppas ni gillar! 

HISS

- När människor ger komplimanger. Ni vet om man t.ex. har köpt en ny tröja eller typ färgat håret och så kommer nån men en sån enkel kommentar som typ “Oj va fin tröja du har!” eller “du har färgat håret, du passar jättebra!”, sånt kan göra ens dag så mycket bättre!

- Att det är julafton om 23 dagar!

- Människor som inte tar åt sej! Jag gillar såna som verkligen vågar va sej själva och bryr sej fan i vad andra tycker, såna människor borde det finnas mer av!


 

DISS

- Att det är julafton om 23 dagar och det inte finns snö! Man blir ju bara ledsen, de borde ju vara typ 2 meter snö, inte regna och blåsa!

- Människor som kommer och vill ha en tobak för att dom har sån grym “nikotinbrist”, sen är man snäll och ger en då och så drar dom inte ens halsbloss! Dom kan ju fan inte ha nikotinbrist om dom inte ens drar halsbloss, kom igen!

- Såna som sprider falska rykten. Patetiska människor som försöker förstöra för andra för att dom tror att dom ska själva må bättre av det. Väx upp, skaffa ett liv och gå o göm er, tack!





:)

Hejsan, idag har jag varit i skolan och sen efter åt tog vi bussen till stan och så for jag med maria, madde, sofia, johanna, emma och karolina x2 och äta på spices och gott var de! Vi vägde antagligen 10 kilo mera när vi kom därifrån, haha!

Nu har jag skickat e-post till blogg.se och undrat vad jag ska göra när jag inte kan ladda upp annat än webcam bilder, hoppas dom kan fixa det annars blir det att byta blogg! Men nu ska jag spela lite gitarr och sen släpa mej ut, ha det bra!


Kommentar

- om Önskelista:
till vilket gym? :)

antagligen ladyline/sportsclub :)

1:a december

Hejsan, nu har vi haft två megatråkiga timmar om vin och nu har jag och maria köpt smörgås & kaffe och rökt vår mat-tobak. Nu ska vi släpa våra feta rövar mot klassrummet, ha det bra!
ha de gott igelkott/ maria!


RSS 2.0